Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

FOTO. Paparazzii au vanat de mult aceasta fotografie cu ea. Ce super-vedeta le-a luat-o inainte

Paparazzii sunt tare suparati de cand exista Instagram. Fotografiile pe care vor sa le obtina in exclusivitate le ofera vedetele gratuit pe retelele lor de socializare. Din categoria ‘tepelor’, indragita actrita Anne Hathaway le-a facut-o fotoreporterilor.

Anne Hathaway este insarcinata si asteapta venirea pe lume a primului ei copil, impreuna cu sotul ei Adam Shulman. Avand in vedere ca are burtica, este visul oricarui jurnalist sa obtina o ipostaza inedita cu vedeta.

Anne nu a intarziat mult si le-a stricat planurile jurnalistilor care sapa dupa poze. A postat o fotografie cu ea in costum de baie si burtica de gravida pe contul personal de Instagram.

Se pare ca actrita a petrecut Revelionul intr-o tara unde e cald si bine, de vreme ce le-a urat „La multi ani” prietenilor ei de pe plaja.

„An nou fericit pretiosilor mei prieteni! Sa postez o fotografie in bikini este ceva neobisnuit pentru mine, insa acum cateva momente mi-am dat seama ca sunt urmarita si mi se fac poze.

CITESTE SI: Adela Popescu va avea un baietel !

CITESTE SI: Cinci vedete din Romania care au nascut in 2015 ! Vezi care sunt mamicile anului 2015!
Daca tot voi aparea in reviste, m-am gandit sa imi fac eu o fotografie in care sa impartasesc fericirea mea cu voi, o fotografie realizata cu consimtamantul meu. Si… utilizand un filtru de imagine”, a scris Hathaway pe Instagram.

super-vedeta-1

Actrita va face o pauza de la filmari pentru a-si dedica timpul in totalitate primului ei copil. Vedeta este extrem de entuziasmata de ideea de a fi mama, scrie revista Closer.

super-vedeta-3

Anne Hathaway este cunoscuta pentru participarea in filmele „Alice in Tara Minunilor”, „Interstellar” sau „Brokeback Mountain”.

Sursa foto: famefacts.com, Instagram Anne Hathaway

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top