Connect with us

Revistateo.ro

FOTO. Sia, APARIȚIE SCANDALOASĂ la Premiile Grammy

Stiri

FOTO. Sia, APARIȚIE SCANDALOASĂ la Premiile Grammy

Sia a reușit din nou să fie în centrul scandalului, de data aceasta la Premiile Grammy 2015. Nominalizată cu piesa „Chandelier” la categoriile „Cântecul anului” și „Cea mai bună înregistrare a anului”, Sia a adus-o cu ea la Grammy Awards pe celebra Maddie Ziegler, fetița care o interpretează pe ea în videoclipul piesei pentru care a fost nominalizată.

Nu multă lume este de acord cu felul în care Sia înțelege arta. Unii, chiar dintre fanii ei, consideră că este o lipsă de respect să nu își arate chipul fanilor și să folosească minori pentru a descrie cum este în interior adevărata Sia. Sia a fost nu de mult într-un scandal imens, tot din cauza lui Maddie Ziegler. Aceasta apare în cel mai nou videoclip al cântăreței, „Elastic heart”, alături de Shia LaBeouf. Internauții, după ce au văzut videoclipul cu pricina, au acuzat-o pe Sia că mai are puțin și promovează pedofilia folosind mereu minori în videoclipuri care să o înlocuiască pe ea exprimându-și sentimentele prin muzică.

CITEȘTE ȘI: VEDETELE PE COVORUL ROȘU. CUM S-AU ÎMBRĂCAT LADY GAGA, MADONNA, TAYLOR SWIFT SAU BEYONCE LA PREMIILE GRAMMY 2015

FOTO Sia aparitie scandaloasa la Premiile Grammy1

Iată și videoclipul care a născut polemica:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top