Connect with us

Revistateo.ro

FOTO. Taylor Swift a împlinit 25 de ani alături de Beyonce și Justin Timberlake

Stiri

FOTO. Taylor Swift a împlinit 25 de ani alături de Beyonce și Justin Timberlake

Ce petrecere! Cântăreața americană Taylor Swift. și-a serbat ziua de naștere duminică noaptea alături de invitați unul și unul din showbizul internațional! Artista a suflat în cele 25 de lumânări (25 de ani) alături de Beyonce și Justin Timberlake. La petrecere au mai fost prezenți și Jay-Z și Nick Jonas, alte staruri internaționale.

Diva și-a sărbătorit vârsta alături de prietenii ei din lumea artistică cu o pizza-party, într-un apartament din New York, deja frumos decorat în spiritul sărbătorilor de iarnă. Taylor Swift a postat câteva fotografii pe Instagram pentru a le împărtăși cu fanii ei și persoanele apropiate. Cântăreața a scris un hashtag# despre ziua ei de naștere spunând că este cea mai bună aniversare din viața ei (#mybestbirthday).

CITEȘTE ȘI: CUM S-A ÎMBRĂCAT TAYLOR SWIFT LA SUPER-SHOW-UL VICTORIA S SECRET

FOTO. Taylor Swift a implinit 25 de ani alaturi de Beyonce si Justin Timberlake1

Justin Timberlake s-a ținut toată seara de glume, purtând o mască de ”caca” de pe Whatsapp (un emoticon de materie fecală care scoate limba). Taylor Swift a purtat căciula lui Moș Crăciun, un clasic al lunii decembrie deja.
FOTO. Taylor Swift a implinit 25 de ani alaturi de Beyonce si Justin Timberlake2

Îngerul de la Victoria s Secret, Karlie Kloss, a fost alături de prietena ei la aniversarea din New York. De la petrecere nu a lipsit însă nici Nick Jonas, care s-a fotografiat cu cele două având un cap de zebră. La petrecere au mai participat: Sam Smith, Emma Roberts și Kelly Osbourne.
FOTO. Taylor Swift a implinit 25 de ani alaturi de Beyonce si Justin Timberlake3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top