Connect with us

Revistateo.ro

FOTO. Uite cum arată Lady Gaga NATURALĂ!

Stiri

FOTO. Uite cum arată Lady Gaga NATURALĂ!

Cântăreața americană Lady Gaga a împărtășit prin intermediul contului ei de Instagram un autoportret în care ne arată frumusețea ei naturală fără machiaj.

Artista în vârstă de 28 de ani se prezintă așa cum este ea în fața fanilor, după ce i-a obișnuit cu apariții extravagante și tipuri de machiaj care s-au transformat în adevărate opere de arte. La prima vedere, oricine s-ar putea întreba: este cu adevărat Lady Gaga? Întrebarea este firească deoarece, datorită genialității ei de a se reinventa de fiecare dată, nu toată lumea știe cum arată Gaga adevărată.

Este surprinzător să o vedem pe multipla câștigătoare a premiilor Emmy naturală, cauzând și câteva sprâncene ridicate în legătură cu aspectul ei fizic real. „Acest este monstrul de dimineață. Fără machiaj, fără perucă. Doar eu. Simțindu-mă mulțumită cu fanii mei”, a scris Lady Gaga la imaginea postată pe Instagram.

FOTO. Uite cum arata Lady Gaga NATURALA1
Interpreta super-hit-urilor „Just Dance”, „Applause” sau „Alejandro” are mai mult de 115 milioane de urmăritori pe Facebook, Twitter și Instagram.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top