Connect with us

Revistateo.ro

Machiaj

FOTO & VIDEO: Filipinezul care se machiază exact ca vedetele. Ce părere ai despre bărbații care se dau cu fond de ten?

Există bărbați care se machiază, iar acest lucru este știut de multe femei. Bărbații care se dau cu fond de ten sunt priviți adesea destul de ciudat de către societate, în special de alți bărbați. Îți prezentăm cazul unui model filipinez care este actor și make-up artist și reușește transformări faciale din cauza cărora îl putem confunda cu marile staruri internaționale.

Paolo Ballesteros este un model, actor și make-up artist filipinez care se transformă în vedete feminine cunoscute cu ajutorul machiajului. Acesta se află printre bărbații care folosește machiaj de dragul artei, însă foarte mulți bărbați recurg la fond de ten, rimel și pudră din aproape aceleași motive pentru care o fac și femeile.

Paolo le-a ”imitat” facial pe mai multe staruri cunoscute, dorind să demonstreze cât de important este machiajul și la ce transformări se poate ajunge. Înainte de a vedea fotografiile cu modelul filipinez, iată care sunt motivele pentru care bărbații ar ajunge să se machieze, fără să se travestească:

CITEȘTE ȘI: TUTORIAL DE MACHIAJ PAS CU PAS
1. Sunt nemulțumiți de aspectul lor fizic. Bărbații pot ajunge la aplicarea fondului de ten pe față din cauza nesiguranței și a lipsei de autostimă. Lucru care se întâmplă și cu femeile. Aceștia nu se consideră suficient de frumoși în mod natural, fapt pentru care dau o pată de culoare chipului lor.

2. Bărbații au și ei imperfecțiuni ale feței pe care vor să le acopere. Și bărbații au linii deranjante sub ochi, cearcăne cât cuprinde și chiar pete pe față, iar acestea pot fi acoperite sau atenuate cu un machiaj bine realizat.

3. Vor să semene cu alți bărbați cunoscuți. Bărbatul, la fel ca și femeia, își măsoară valoarea comparându-se cu ceilalți. Pentru a semăna cu un alt mascul despre care crede că este cuceritor și poate da lovitura oricând, un bărbat poate ajunge nu doar la a copia frizura pe care o are acel individ ci încearcă să semene și fizic cu el, folosind trusa de make-up.

Iar acum, iată-l pe Paolo Ballesteros în cele mai reușite transformări. Tu ce părere ai despre bărbații care se machiază?

barbatii 3
În rolul lui Khloe Kardashian

barbatii 4
În rolul lui Caitlyn Jenner

barbatii 5
În rolul lui Megan Fox

barbatii 6
În rolul super modelului britanic Cara Delevingne

barbatii 7
În rolul lui Taylor Swift

barbatii 8
În rolul lui Cher

barbatii 9
În rolul lui Jennifer Lopez

barbatii 10
În rolul Juliei Roberts

Iată și un tutorial oferit de Paolo, cum să arăți ca Beyonce:

Sursa foto: Instagram

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top