Connect with us

Revistateo.ro

manichiura-de-sarbatori

Stiri

FOTO & VIDEO: Manichiura de sarbatori. 15 SUPER IDEI!

Vrei sa ai o manichiura de sarbatori frumoasa, dar nu ai timp sau bani sa mergi la salon? Iata 15 super idei pentru o manichiura de Craciun care va face senzatie. Nimeni nu va crede ca ai realizat-o chiar tu, acasa!

Daca nu prea crezi ca poti sa realizezi o manichiura de sarbatori spectaculoasa, imaginile acestea te vor face sa te razgandesti! Nu ai nevoie decat de rabdare si vei reusi sa faci un model pe unghii special pentru Craciun.

In cele 15 idei pe care ti le propunem vei gasi idei stralucitoare, elegante, dar si jucause.

Culorile propuse de noi sunt cele specifice craciunului: rosu, verde, auriu, dar poti sa alegi variante mai indraznete: combina albastru cu argintiu, mov cu auriu sau alb cu argintiu.

Acest model presupune pictarea unghiilor (mai putin inelarul) cu oja alba, iar pe inelar vei folosi lac de unghii rosu. Apoi, aplica sclipici peste oja alba, iar pe degetul cu oja rosie vei face un model simplu de Craciun: fulgi de nea.

CITESTE SI: Top 6 lucruri INCREDIBILE pe care le poti face cu lacul de unghii

CITESTE SI: Remedii de IARNA pentru unghiile SENSIBILE

Ai nevoie de un ac si oja alba. Traseaza 2 dungi in forma de cruce, apoi traseaza alte doua dungi pe diagonala. Fiecare dungulita va avea mici ramificatii, pentru a arata precum niste sageti. Deja incepe sa semene a fulg de nea?

Mai trebuie doar sa iei un bold si sa ii folosesti varful bont pentru a face mici puncte in capatul ficarei dungulite. Nu e deloc greu! Daca totusi nu ai rabdare sa pictezi fulgi de nea, sigur gasesti abtibilduri in aceasta forma – trebuie doar sa dai cu lac de unghii transparent ca sa ramana lipite.

manichiura de sarbatori 1 (4)

Pentru aceasta manichiura vei aplica aceeasi tehnica, doar ca e foarte de efect sa folosesti culorile iernii: alb si albastru.

manichiura de sarbatori 1 (3)

O manichiura simpla si finuta: fa un model french pe unghii si aplica sclipici peste dungile albe. Apoi, pe inelar, picteaza un model cu rosu si verde, cu ajutorul unei scobitori.

manichiura de sarbatori 1 (5)

O manichiura cool este aceasta: oja neagra  si un model super simplist cu alb. Ca sa nu te chinui cu pensula groasa de la lacul de unghii, utilizeaza o scobitoare sau chiar pensula de la tusul de ochi, bine spalat.

manichiura de sarbatori 1 (2)

Aceste trei idei de manichiura sunt mai jucause si necesita putin mai mult talent. Fa un om de zapada, un ren sau  chiar pe Mos Craciun! Daca ai copii, ii poti lasa chiar pe ei sa te deseneze pe unghii!

manichiura de sarbatori 1 (1)

Vezi in filmuletul de mai jos alte 10 super idei de modele pentru MANICHIUREA DE SARBATORI

Sursa foto: Shutterstock / Pinterest.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top