Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Fotografia care smulge lacrimile tuturor parintilor. Ce se ascunde in spatele ei

Nimic nu este mai dureros pentru un parinte decat sa isi piarda un copil si sa nu poata face nimic pentru a impiedica acest lucru.

Atunci cand afli ca este bolnav copilul si este iremediabil, te cuprinde deznadejdea si nu stii cum sa treci peste aceasta situatie imposibila. Se intampla din ce in ce mai multor parinti sa afle ca au un copil grav bolnav si ca medicii nu mai pot face nimic pentru el.

Fara putere si cu lacrimi in ochi, un tatic a fotografiat-o pe fetita sa bolnava de cancer, intr-un moment care a impresionat intreaga lume.

Andrew James Whelan a descoperit ca fetita sa, Jessica, are cancer si ca nu mai are decat cateva saptamani de trait.

Fotografia care a smuls lacrimi amare de durere o arata pe micuta Jessica pe pat, in timp ce simte o durere fara margini, iar corpul sau prezinta efectele bolii: vasele de sange au iesit la suprafata, iar durerea este mult prea mare pentru a o mai suporta.

Citeste si: Un barbat de 61 de ani si-a cumparat o papusa. Ce a observat la ea. Remarca lui e inspaimantatoare

„Aceasta fotografie a fost facuta intr-un moment in care noi nu mai putem sa ii oferim mangaiere, iar ea ne da la o parte in timp ce se lupta singura cu durerea. Aceasta este adevarata fata a cancerului, vasele de sange ale fetitei mele iesind la suprafata pielii, o lacrima curgand pe obraz, trupul ei intepenit si fata ei contorsionata de durere”, a scris barbatul pe pagina sa de socializare.

Jessica / foto: Facebook

Jessica / foto: Facebook

Pentru 13 luni, Jessica s-a luptat cu al patru stadiu de neuroblastoma, un cancer care afecteaza celulele nervoase.

Andy si Nicky, parintii micutei in varsta de patru ani, au decis sa opreasca tratamentul fetitei, dupa ce medicii le-au spus ca nu mai au nimic de facut.

„Ne chinuim si este greu sa stim ca ne vom pierde fetita”. a dezvaluit mama Jessicai pentru Metro.co.uk.

„Ni s-a spus ca mai are de trait aproximativ doua saptamani si fiecare zi o consideram a fi ultima. Jessicai i se administreaza morfina pentru durere, dar pare destul de fericita. Are patru ani si nu stie, asa ca vrem sa ramana sa. Atata timp cat ne vede cu zambetul pe fata, este Ok. Dar cum sa te obisnuiesti ca vei pierde un copil?”, a mai dezvaluit mama fetitei.

Articole pe aceeasi tema: Imaginea care a emoționat o lume întreagă. Îți dau lacrimile când afli ce e în spatele fotografiei

„Un bebeluș de o lună de zile și fratele lui au fost abandonați pe stradă, lângă biserică. Bebelușul a fost transportat la spital, însă deocamdată nu se știe nimic despre părinții lor”, a declarat un localnic din Hanoi, capitala Vietnamului.

Conform martorilor, bebelușul a fost dus acolo de mama lui, care s-a deplasat cu o motocicletă. I-a spus fiului cel mare că merge să cumpere benzină, apoi se va întoarce la ei. Femeia nu s-a mai întors niciodată. Localnicii care au asistat la scenă au fost impresionați până la lacrimi de cât de dedicat era frățiorul în îngrijirea micuței.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top