Connect with us

Revistateo.ro

Fotografia care ți-ar putea salva viața

Stiri

Fotografia care ți-ar putea salva viața

Lisa Royle este mama a patru copii și se luptă de ceva vreme cu cancerul de sân. Înainte de a suferi o intervenție chirurgicală care ar putea să încheie acest coșmar pentru ea, femeia și-a făcut timp să posteze o fotografie care a creat mare vâlvă în aceste zile.

CITEȘTE ȘI: UN NOU TEST POATE DIAGNOSTICA MAI REPEDE CANCERUL

Lisa nu s-ar fi gândit niciodată că fotografia postată de ea va deveni virală, însă și-a dorit să atragă atenția tuturor femeilor asupra acestei boli crunte: cancerul de sân. Fotografia înfățișează un semn subtil, dar neobișnuit pe sânul femeii și a a strâns nici mai mult nici mai puțin de 55.000 de distribuiri și 32. 000 de like-uri  până acum.

Alături de fotografia pe care o veți vedea mai jos, Lisa Royle a scris: „Nu aș fi crezut niciodată că voi posta o fotografie cu sânul meu pe Facebook, dar am crezut că este bine să o fac înainte să fie tăiat, săptămâna viitoare. Așa că iată ce am găsit pe sânul meu: adâncituri foarte subtile peste care am putea trece cu vederea în fiecare dimineață când ne grăbim să ne pregătim. Te rog fă-ți timp să îți verifici sânii. Acest lucru ți-ar putea salva viața.”

Între timp femeia a supraviețuit operației și se simte bine, iar postarea sa de pe Facebook a fost văzută de sute de mii de femei care acum vor acorda mai multă atenție acestui aspect. Începe și tu astăzi să îți acorzi mai multă atenție în fiecare dimineață. Mergi la medic de urgență dacă observi orice modificare, indiferent de cât de subtilă este și nu trece cu vederea nicio pată, adâncitură sau alt tip de semn neobișnuit. Astfel vei reuși să oprești la timp o boală necruțătoare care poate ucide. În anul 2012 statisticile arătau că în România aproximativ 6.000 de femei au fost diagnosticate cu cancer la sân, iar 90% dintre acestea au aflat că sunt purtătoare ale acestei boli abia când aceasta se regpsea într-o formă avansată.

28D9259F00000578-3087555-image-a-29_1432028483903

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top