Connect with us

Revistateo.ro

Gabriela Cristea

Stiri

Fotografie rara cu Gabriela Cristea. Cum a pozat-o sotul ei, Tavi Clonda

Gabriela Cristea si Tavi Clonda reprezinta unul din cele mai iubite cupluri din showbiz-ul romanesc. Cei doi impart totul impreuna: de la timpul limber pana la cel petrecut la locul de munca, pentru ca, asa cum se stie, cei doi lucreaza impreuna.

Prezentatoarea emisiunii „Te vreau langa mine” a fost surprinsa aseara de iubitul ei, in timp ce se relaxa in casa si a profitat de moment pentru a le arata tuturor ce sotie frumoasa are.
Fotografia a fost postata pe Facebook, iar fanii au putut sa o vada pe vedeta nemachiata, asa cum este ea in timpul liber, la ea acasa.

Urmaritorii de pe Facebook au avut numai cuvinte frumoase de adresat, majoritatea fanilor spunand ca il invidiaza pe Tavi pentru sotia frumoasa pe care o are.
Fotografia urcata pe Facebook de Tavi a strans peste 1.800 de like-uri si numeroase comentarii:

– ” gabriela esti frumoasa si nemachiata arati super pupiciii, o seara frumoasa”;

– „O doamna frumoasa o doamna deosebita”;

– ” Esti foarte frumoasa nemachiata.”;

– „Frumoasa esti draga mea !!!”.

Tavi Clonda si Gabriela Cristea s-au casatorit in primavara anului 2015, insa unirea in fata ofiterului starii civile nu a schimbat aproape nimic intre cei doi. Imediat dupa ce au spus „da” la primarie, cei doi au declarat pentru reporteri ca un act de casatorie nu inseamna nimic in plus.

„Ne bucuram foarte mult ca familia si prietenii ne-au fost alaturi, ca asta e cel mai important lucru. Si acum, ne pregatim de petrecere. Suntem la fel de fericiti ca inainte”, declarau cei doi pe 30 aprilie pentru kanald.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top