Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

FOTOGRAFII: Cum arată cel mai sexy antrenor de fitness de pe Instagram

Pentru că este vară, ne-am gândit să îți bucurăm ochii cu unul dintre cei mai urmăriți bărbați sexy de pe Instagram, și nu întâmplător. Brock O Hurn este deja o vedetă în mediul virtual, considerat de multe femei drept cel mai sexy antrenor de pe rețeaua de socializare.

Brock O Hurn arată într-un mare fel, făcând sute de femei să suspine după el! Bărbații îl invidiază pentru trupul său perfect expus pe Instagram, însă nu au de ce, crede acesta, întrucât tot ceea ce face el poate face oricine.

Cum a reușit antrenorul care face senzație pe Instagram să aibă un corp aproape perfect? Din propriile sale spuse, nu fumează, nu consumă băuturi alcoolice, nu prea iese la petreceri și mănâncă numai alimente sănătoase (exclus mâncărurile tip fast-food cu orice preț).

CITEȘTE ȘI: TEST ONLINE – AFLĂ CU CE VEDETĂ MASCULINĂ SEXY TE-AI POTRIVI
Cu siguranță multe femei se vor întreba dacă Brock este căsătorit sau este singur. Nu știm dacă ține de dieta pe care o urmează pentru a se întreține dar cert este că nu are pe nimeni, fiind, pe lângă toate calitățile enumerate mai sus, și burlac!

„Am atâta muncă de făcut încât nu aș putea să dedicul timpul meu unei fete… și, sincer, nici măcar nu am cunoscut încă pe cineva special”, se confesează Brock, scrie veintitantos.com.

„Dacă aș reuși să stabilesc ACEA conexiune, cu siguranță aș da totul pentru ea și aș găsi mult timp pentru a ne petrece clipele împreună”, a mai spus antrenorul.

În concluzie, pentru bărbații care doresc să arate așa: fără țigări, fără alcool, fără mâncare de la fast-food și mai ales fără prea mult timp liber pentru plictisit. La sală!

antrenor 3

antrenor 4

antrenor 5

Sursa foto: Instagram

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top