Connect with us

Revistateo.ro

Fotografiile vedetelor cu cele mai multe inimioare (

Stiri

Fotografiile vedetelor cu cele mai multe inimioare (<3) din 2014, pe Instagram

Dacă ar fi să ne luăm după inimioarele pe care le-au primit la comentariile la fotografiile postate pe Instagram, am spune că Ariana Grande, Kim Kardashian și Justin Bieber sunt cele mai iubite vedete de pe mapamond. Milioane de inimioare au curs la fotografiile postate de aceștia pe Instagram în acest an, în special la trei fotografii postate de aceștia, scrie E! News.

Pe locul trei în topul inimioarelor de pe Instagram se află o fotografie postată de Ariana Grande, în care o sărută pe obraz pe Miley Cyrus. Fotografia fost făcută acum trei luni la gala MTW Video Music Awards 2014. Fotografia a obținut nu mai puțin de 1,84 milioane de inimioare <3 CITEȘTE ȘI: CELE MAI SPECTACULOASE ROCHII PURTATE DE VEDETE ÎN 2014

Pe locul doi în topul inimioarelor este o fotografie postată de Justin Bieber, împreună cu… ați ghicit bine, Selena Gomez! Aici, dacă am fi cârcotași, am spune că s-ar putea ca Selena să fie ”vinovata” pentru cele 1,9 milioane de inimioare primite pe contul lui Bieber de Instagram.

Și, în final, pe locul întâi nu doar la apariții în revistele mondene sau pe toate bannerele publicitare, este Kim Kardashian. Poza care a obținut 2,74 milioane comentarii sub formă de inimioare este cea care a făcut de altfel înconjurul lumii cu viteza luminii: imaginea de la nunta din Veneția cu Kanye West, în care mirii se sărută.

Fotografiile vedetelor cu cele mai multe inimioare din 2014 pe Instagram1
Fotografia cu cele mai multe inimioare în 2014: Mireasa Kim Kardashian și mirele Kanye West

Fotografiile vedetelor cu cele mai multe inimioare din 2014 pe Instagram2
Locul doi: Justin Bieber și Selena Gomez

Fotografiile vedetelor cu cele mai multe inimioare din 2014 pe Instagram3
Locul trei: Ariana Grande o sărută pe obraz pe Miley Cyrus, ex-Hannah Montana

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top