Connect with us

Revistateo.ro

Viata

Fotomodelul Elena Hueanu, îngrijorată din cauza stării de sănătate a fetiței sale

Fotomodelul Elena Hueanu trece prin momente dramatice. Vedeta a declarat că micuța ei are probleme de sănătate și îi este teamă de ce e mai rău.

Elena Hueanu, îngrijorată pentru fata ei, Alessia

„Alessia a făcut peste 40 de grade și nu am stat pe gânduri, am venit imediat la spital. E posibil să aibă bronșită, nu se știe încă, aștept doctorul să ne confirme”, a declarat Elena pentru spynews.ro.

Elena a avut mult de furcă din cauza fostului ei partener, Cristi Coandă, unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști.

Vedeta a povestit în urmă cu ceva timp un episod dureros din viața ei, când Cristi i-a luat fetița și a plecat cu ea în Germania.

CITEȘTE ȘI: De ce a plecat Andrei Stoica de la Exatlon

„Ceea ce încerc eu este să obţin dreptul de a fi lângă fetiţa mea, pe care am crescut-o doi ani singură. Mă simt foarte neputincioasă şi nu ştiu ce să mai fac în momentul de faţă. Vreau doar să înţeleagă că e vorba de un copil care e traumatizat.

Am încercat pe toate căile amiabile să ajungem la o întelegere. Nu am cum să mă lupt cu el pentru că este foarte pornit.

Vreau să o iau de lael ca să nu fie mult prea tărziu, să nu rămână traumatizată”, a mărturisit cu ochii în lacrimi acum 3 ani la „Acces direct”.

„Neavând o hotărâre definitivă în favoarea mea, autorităţile nu au cum să îl convingă să mă lase să o văd. Fetiţa a plecat cu mine în Germania când avea doar 3 luni. Fetiţa mea nici măcar nu îl recunoaşte pe Cristi.

Eu am încercat să-i apropii foarte mult de aceea nici nu am încercat să-l împiedic să o vadă. Zi de zi eu i-am trimis poze şi clipuri cu ea. Nu ştiam că el vrea să vină în Germania să îmi ia fetiţa. El a luat-o de la grădiniţă pe fiica mea.

Am fost înştiinţată ulterior că a fost luată. A luat-o cu hainele de pe ea şi aşa este şi acum. Fiica mea vorbeşte doar limba Germana, el nu poate nici măcar să vorbească cu ea”, a adăugat la acea vreme fotomodelul.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Viata

To Top