Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Fotomodelul Raluca Podea s-a logodit. Acum va fi rudă cu Pepe

Fotomodelul Raluca Podea este o femeie împlinită. A făcut un prim pas spre marele eveniment la care se gândește deja cu multe emoții. S-a logodit!

Primul pas spre nuntă e logodna și se pare că Raluca Podea este mai hotărâtă ca niciodată să fie o femeie de casă.

După câteva relații eșuate despre care presa mondenă a tot scris în ultimii ani. Modelul a primit inelul de logodnă când nu se aștepta. Apropiații i-au scris mesaje de felicitare după ce au aflat că Raluca are acum statutul de logodnică.

CITESTE SI: De ce a divorțat Cristian Daminuță, viitorul concurent de la Exatlon

Tuncay Ozturk, primul interviu după o absență din spațiul public. Cum i s-a schimbat viața după divorț

Cel care a cerut-o în căsătorie pe Raluca este unul din verișorii primari ai soției lui Pepe. Florin Pastramă este directorul unei agenții imobiliare, la fel ca Bombo, fratele Ralucăi Pascu.

Raluca Podea a postat o imagine pe o cunoscută rețea de socializare în care apare alături de logodnicul ei, care o ține de mână. Florin stă la pian și o privește pe aleasa inimii cu multă afecțiune. Modelul poartă o rochie elegantă albastră în fotografie, iar la imagine a scris doar atât: „Yes”.

Raluca Podea vrea gemeni

„Felicitariii!!! Asteptam invitatia la nunta”, “Tot binele din lume… rebelule… magnifică.. .superbi la superlativ… tot binele și pentru îngerașul tău… (vostru”, “Felicitări! 10 + Acum trebuie sa-ti schimbi starea pe Facebook, Raluca Podea” sunt trei dintre mesajele primite de cuplu.

„Sunt cu cineva de jumătate de an. (…) Eu vreau gemeni. Posibil să devenim mai întâi părinţi, apoi nuntă. Actele nu contează foarte mult. La un moment dat trebuie să fim şi în faţa Domnului”, a spus Raluca Podea pentru Antena Stars.

Raluca Podea este unul din cele mai cunoscute modele din România. Face parte din generația vedetelor care s-au lansat ca asistente de televiziune în urmă cu mai mulți ani de zile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top