Connect with us

Revistateo.ro

Cel mai mare mall din lume, părăsit

Inedit

FOTO&VIDEO. Cel mai mare mall din lume, părăsit

Cel mai mare centru comercial din lume se află în oraşul Dongguan din China, iar în momentul inaugurării, în 2005, proprietarii estimau că vor fi 70.000 de cumpărători în fiecare zi, informează CNN.

Marele Mall al Chinei a fost iniţial conceput pentru a cuprinde şapte zone diferite, fiecare cu o temă aparte: Amsterdam, Veneţia, Paris, Roma, Egipt, California şi Caraibe. Pentru ca totul să fie ca la carte, designerii care s-au ocupat de amenajarea spaţiilor au călătorit în toate aceste locaţii, pentru a reproduce cât mai fidel locaţiile respective.

CITEŞTE ŞI: Raiul pe Pământ. Cum arată cea mai înaltă peşteră din lume

sursa foto takepart.com

sursa foto takepart.com

sursa foto blogadilla.com

sursa foto blogadilla.com

Spaţiul comercial este prevăzut cu un canal de doi kilometri lungime, ce dispune de mai multe gondole şi chiar un montagne-russe.

„Mall-ul fantomă” pare să reînvie, conform autorităţilor chineze, iar acum tot mai multe spaţii de închiriat încep să fie ocupate de comercianţi.

„Este o mare schimbare. Este o modernizare. Acum venim aici cel puţin o dată pe lună”, a declarat David Carr, un profesor de engleză din Dongguan.

În plus, un manager de-al centrului comercial declara pentru CNN că va exista o ceremonie de redeschidere a Marelui Mall din China, sperând astfel ca investiţia să-şi merite în cele din urmă banii.

„Toate renovările care se fac acum în mall sunt pentru deschiderea din luna mai. Ne aşteptăm ca din acel moment întreaga suprafaţă de închiriat să fie ocupată, cu magazine şi restaurante”, a spus managerul respectiv.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top