Connect with us

Revistateo.ro

Franjuri de vita cu rucola, parmezan si masline iuti

Vita

Franjuri de vita cu rucola, parmezan si masline iuti

Retetele lui Antonio: Franjuri de vita cu rucola, parmezan si masline iuti

Ingrediente Reteta lui Antonio
300 gr antricot vita
Ulei de masline extravirgin
Sare
piper
Usturoi
oregano
50 ml vin alb
1 lingurita de otet vin rosu
1 legatura de rucola
50 gr de masline verzi
1 ardei iute uscat
40 gr parmesan

Retetele lui AntonioSe freaca un vas cu usturoi si apoi se taie carnea franjuri. Se condimenteaza carnea in vasul respectiv cu sare, piper , oregano si ulei de masline.Se taie rucola, si sa gateste cu ulei de masline , usturoi si sare ,se pregatesc maslinele taiate felii si condimentate cu ulei aromatizat cu ardei iute.Se trage foarte repede in tigaie carnea fara nicio alta aduagare de grasime si se stinge cu otet si apoi cu vin.Se pune pe o farfurie, se langa rucola si maslinele taiate felii , apoi se fac fulgi de parmezan care se pun peste carnea si rucola .

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Vita

To Top