Connect with us

Revistateo.ro

Fiul marelui Frank Sinatra a murit la varsta de 72 de ani, din cauza unui stop cardiac.

Inedit

Frank Sinatra Jr. a murit! Povestea cutremuratoare a artistului

Fiul legendarului cantaret Frank Sinatra a murit la varsta de 72 de ani, potrivit managerului sau, Andrea Kauffman.

Frank Sinatra Jr., care era si el un cantaret de succes, s-a stins din viata la un spital din Daytona Beach, statul american Florida. Sora artistului, Nancy Sinatra, a precizat pe pagina sa de Facebook ca fratele ei a decedat din cauza unui stop cardiac. „Odihneste-te in pace, Frankie…”, a mai scris aceasta pe reteaua de socializare.

 
Frank Sinatra Jr. ii calcase pe urme tatalui sau in ceea ce priveste cariera muzicala. Un amanunt interesant din viata cantaretului este ca a fost rapit de trei barbati in 1963, la varsta de 19 ani. Dupa trei zile, tatal sau a platit o rascumparare de 240.000 de dolari, iar dupa alte cateva zile, unul dintre rapitori i-a marturisit intamplarea fratelui sau, care a alertat FBI.
La proces, agresorii au afirmat ca totul a fost o inscenare menita sa ii propulseze cariera tanarului muzician, dar nu au avut dovezi care sa le sprijine marturia si au fost condamnati.

Sinatra Jr, a carui voce seamana mult cu a tatalui sau, a scos sase albume. Frank Sinatra senior a murit la varsta de 82 de ani, in 1998. Dintre copiii pe care i-a facut, in viata au mai ramas Nancy, Tina si Michael.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top