Connect with us

Revistateo.ro

Fratele iubitei printului Harry a fost arestat

Stiri

Fratele iubitei Printului Harry a fost arestat

Este scandal in Casa Regala a Marii Britanii! Fratele iubitei printului Harry a fost arestat, scrie Daily Mail.

Si-a amenintat iubita cu pistolul

Iubita Printului Harry este o cunoscuta actrita. Abia s-a obisnuit cu fotoreporterii, care o urmaresc peste tot, dupa ce relatia ei cu Harry a devenit publica, iar acum Meghan Markle trece prin momente stanjenitoare. Fratele ei a fost luat cu catusele de politisti dupa ce si-a amenintat iubita cu un pistol. Potrivit jurnalistilor de la Daily Mail, Thomas se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Thomas Markle Jr. s-a certat foarte urat cu iubita lui si a devenit violent. A jignit-o si bruscat-o in repetate randuri. Punctul culminant al disputei a fost cand fratele iubitei printului Harry a scos un pistol pe care l-a indreptat catre capul femeii. Tanara s-a refugiat intr-o baie, de unde a sunat la politie.

Barbatul a ajuns in custodia politiei din Oregon si a fost eliberat imediat dupa ce a platit cautiunea. In zilele urmatoare, acesta va fi judecat pentru faptele comise.

Desi iubita lui Harry nu are nicio legatura cu acest incident, jurnalistii britanici scriu ca acest eveniment nu face cinste Casei Regale Britanice.

„Nu vreau ca acest lucru sa o faca de rusine pe Meghan. Tom a cam intrat in atentia publicului de cand Meghan se vede cu Printul Harry”, a declarat fosta sotie a agresorului pentru Daily Mail.

CITESTE SI: De ce avea Printesa Diana parul scurt

Meghan este intr-o relatie cu Printul Harry al Marii Britanii din luna mai a anului 2016. Cei doi s-au cunoscut la Toronto, unde Harry promova „Invictus Games”. Au recunoscut ca sunt impreuna 7 luni mai tarziu, in noiembrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top