Connect with us

Revistateo.ro

Fratele lui Joshua Castellano face declaratii uimitoare despre incendiul din Bamboo

Stiri

Fratele lui Joshua Castellano face declaratii uimitoare despre incendiul din Bamboo

Fratele lui Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo, a facut cateva declaratii surprinzatoare despre incendiul care a avut loc vineri seara (n.r.: 20 ianuarie 2017).

Declaratiile lui Ciro

Anchetatorii continua sa faca investigatii in cazul incendiului produs vineri. „(…) Am avut o paguba imensa, 20 de ani de munca s-au pierdut intr-o singura noapte. (…) Noi nu putem nici sa ne apropiem de proprietatea noastra privata, pentru ce? Nimeni nu a patit nimic! Da, avem ideea… am vazut de unde a pornit. (…) Pana nu au iesit oamenii era doar fum, dupa aceea s-a propagat foarte repede.

(…) S-a intamplat prea repede…. in 10 minute. De la ce, de la o tigara? Si am intervenit si noi, cu extinctoare… dar nimic. Si atunci te gandesti la o mana criminala, la un scurt circiut… (…) Nu, nu avem (n.r.: dusmani). Daca as fi avut nici nu as fi stat in aceasta tara. (…)”, a declarat Ciro intr-o emisiune de televiziune.

Castellano a venit in Romania in anii ’90. Barbatul originar din Napoli, Italia, a deschis mai multe restaurante, cluburi si cafenele. Era printre primii antreprenori care avea sa schimbe viata de noapte din Capitala de dupa Revolutie. Printre cele mai exclusiviste localuri ale lui Castellano se numara Bonsai, Divino, Zerillos, Morgano, Le Gaga si Bamboo.

CITESTE SI: Oana Roman, reactie virulenta dupa incendiul din Bamboo

Nepotul lui Joshua Castellano este nimeni altul decat Vincenzo, fostul sot al celebrei cantarete Antonia, perechea lui Alex Velea. Despre Joshua s-a zvonit ca ar fi nepotul celebrei Pupetta Maresca, prima femeie care a preluat fraiele organizației mafiote Camorra. CITESTE CONTINUAREA BIOGRAFIEI NECENZURATE PE HUFF.RO

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA:

Este numarul 64 blestemat? Coincidentele dintre Bamboo si Colectiv

Imagini scandaloase din clubul Bamboo! Clientii au fentat legea, cu tigara in mana

Unul dintre supravietuitorii din Colectiv, despre ce s-a intamplat in clubul Bamboo: „S-au triplat spagile”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top