Connect with us

Revistateo.ro

Frazele cu care orice femeie poate SPERIA un bărbat

Stil de viata

Frazele cu care orice femeie poate SPERIA un bărbat

Când o femeie vrea să îndepărteze un bărbat îi poate spune fie lucruri foarte mari, fie lucruri care să îl pună într-o situație atât de dificilă încât să renunțe la orice dialog. Unele femei însă recurg la frazele de mai jos din convingere, neștiind că bărbații fug de pildă de ideea de a fi tătici sau de ideea și mai arhaică de a ajunge cu nevasta virgină la altar. Iată așadar frazele cu care orice femeie poate speria un bărbat:

1. TE IUBESC!
Dacă spui acest lucru cu o intensitate neobișnuită, bărbatul respectiv se va face curcubeu la față, adică va trece prin toate culorile și stările posibile în același timp. Să spui cuiva te iubesc pe care abia l-ai cunoscut poate fi o tactică pe care unii specialiști o mai numesc psihologia inversă, tocmai cu scopul de a îndepărta acele persoane. Pentru că atunci când cineva îți spune te iubesc, deja te gândești la toate responsabilitățile pe care le-ar presupune o viitoare relație și un bărbat nu vrea să audă de sarcini de relație!

CE CADOURI ÎI POȚI CUMPĂRA DE CRĂCIUN IUBITULUI TĂU: PACHET NIVEA FOR MEN LA DOAR 23,99 LEI!

2. VREAU SĂ AVEM MULȚI COPII
Se știe că femeile sunt mai entuziasmate de ideea de a avea copii decât bărbații. Tocmai din acest motiv trebuie recunoscut că multe femei îi pot șicana pe bărbați (și o fac!) cu sperietoarea biberoanelor și alergăturilor prin casă!

3. CAUT O RELAȚIE SERIOASĂ
Dacă o femeie vrea să trimită la plimbare un macho de cartier, care caută numai aventuri, fraza cheie este că aceasta vrea o relație serioasă, dându-i peste nas acestuia imediat.

4. ÎMI AMINTEȘTI DE FOSTUL MEU IUBIT
Bărbații sunt cei mai sensibili, culmea, la această frază! Poate mai sensibili și mai speriați decât la o cerere în căsătorie sau dorința de a realiza o grădiniță împreună, biologic. Și asta pentru că bărbații sunt extrem de orgolioși și cred că sunt unici, iar orice comparație cu alți bărbați pentru ei este o lovitură direct în plex, chiar dacă vorbim de o comparație pozitivă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top