Connect with us

Revistateo.ro

Care sunt fricile zodiilor. Nimeni nu poate contesta calitatile zodiilor. Unii sunt generosi, altii pun suflet in tot ceea ce fac, in timp ce altii sunt prieteni de nadejde.

Astro-FUN

Care sunt fricile zodiilor

Care sunt fricile zodiilor. Nimeni nu poate contesta calitatile zodiilor. Unii sunt generosi, altii pun suflet in tot ceea ce fac, in timp ce altii sunt prieteni de nadejde.

Iata care sunt fricile zodiilor:

Nativii zodiei Berbec sunt curajosi si nimic nu ii poate dobori. Cu toate acestea, frica cea mai mare a lor este sa nu piarda persoane din viata lui. Berbecul este capabil sa munceasca fara probleme, insa pierderea cuiva este o adevarata tragedie pentru el.

Taurul este un protector natural. Ii plac lucrurile previzibile, iar instabilitatea este privita cu frica de Taur. Acesta va fi intolerabil la astfel de situatii.

Gemenii – nu au probleme de comunicare si ar putea sa vorbeasca zile intregi fara sa se plictiseasca. Incapacitatea de a vorbi si de a comunica ii sperie cel mai mult. Multi Gemeni se manifesta cu fobii ale bolilor asociate cu varsta inaintata, precum dementa.

Racii iubesc stabilitatea, oricum s-ar manifesta ea. O schimbare brusca este o frica pentru Raci. Despartirile, plecarea de acasa ori mutarea constituie o adevarata provocare pentru Raci, pe care o accepta cu greu.

Leii – se tem de izolare, chiar daca nu admit acest lucru. Le place sa fie in centrul atentiei oriunde se duc. Fie ca este vorba de familie sau de serviciu, le place sa fie lideri si nu prea accepta compromisuri.

Fecioara – este independenta si se teme sa fie fortata ori nevoita sa depinda de ceilalti. Din fericire, natura analitica a acesteia o face sa treaca peste aceasta frica mai usor.

Balanta nu se teme de nimic, in afara de a lua decizii. Tot timpul se afla intre doua decizii si este greu sa aleaga. Din acest motiv, ceilalti vad nativii zodiei Balanta extrem de nehotarati.

Care sunt fricile zodiilor

Scorpionii – iubesc schimbarile, insa se tem de plictiseala. Pentru un Scorpion, nimic nu este mai infricosator decat sa fie legat de un job de birou.

Sagetatorii – se tem de spatiile mici. Adora sa exploreze locuri noi. In lifturi sau in camere mici, se sperie si intra in panica.

Capricornii – se tem de schimbarile bruste din viata lor. Ce este legat de cariera, in special, este infricosator pentru ei. Se tem si sa nu isi piarda familia si fac orice sa ii vada p cei dragi fericiti.

Varsatorii – se tem sa fie acuzati de lucruri pe care nu le-au facut. Isi doresc sa ii multumeasca pe ceilalti si sa invete lucruri noi. Lucrurile formale ii sperie complet.

Pestii – se tem sa faca angajamente si se tem de responsabilitate. Acestea sunt doar cateva dintre fobiile lor. Din fericire, Pestii se pot gandi de multe ori cum sa le rezolve in felul lor.

Stiri pe aceeasi tema:

Ce influenta are LUNA RECE de Craciun asupra ZODIILOR

Top 3 zodii care vor fi inselate in 2017

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top