Connect with us

Revistateo.ro

Online

Frumoasa Carmen Borota a fost condusă pe ultimul drum. Gestul emoționant făcut de cei dragi

Frumusețea ei era răpitoare. Una din cele mai apreciate și iubite cosmeticiene de la noi, Carmen Alina Borota, s-a stins din viață la vârsta de 42 de ani.

Carmen s-a stins din viață lăsând în urmă multă durere

Tânăra era din Carei și a fost condusă pe ultimul drum de familia ei. Femeia a murit în brațele soțului în urma unui infarct.

Apropiații susțin că tânăra Carmen nu suferea de nicio boală, ceea ce ridică semne de întrebare cu referire la moartea ei.

În urmă cu câteva zile, Carmen se stingea brusc, lăsând în urmă multă durere. Femeia era iubită și extrem de respectată în județul Satu Mare. A fost condusă de sute de oameni pe ultimul drum, toți înlăcrimați și mirați de dispariția fulgerătoare a femeii care nu prezenta niciun simptom, ba dimpotrivă, era mereu veselă, optimistă și energică.

Oamenii au depus coroane de flori și au aprins lumânări la mormântul lui Carmen. Unii spun că femeia ascundea anumite dureri în suflet și și-a necăjit inima, însă nimeni nu știe cu exactitate ce suferințe ascundea.

CITEȘTE ȘI: Anunţul a şocat România: “Irina Loghin a murit”. Ce s-a întâmplat cu artista, de fapt

Povestea fetitei care a murit in bratele tatalui revenit acasa de Paste. Ce au descoperit medicii la …

„Doamne-Dumnezeule, Carmen! Nu vreau să cred…”, „Dumnezeu sa te odihneasca in pace”, „Dumnezeu să o ierte” sunt trei dintre mesajele care au apărut pe pagina lui Carmen Borota de Facebook, notează cancan.ro.

Soțul ei a sunat la 112 imediat după ce Carmen s-a prăbușit în brațele sale. Medicii au ajuns de urgență la fața locului și au încercat să o readucă la viață pe femeie, însă eforturile doctorilor erau în van.

Femeia a lăsat în urmă două fete: cea mare e studentă la medicină în Oradea și cea mică are doar 6 anișori, care nu înțelege încă ce s-a întâmplat cu mama ei.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Online

To Top