Connect with us

Revistateo.ro

lifting facial

Cosmetica

FRUMUSETE DE LA INTERIOR SPRE EXTERIOR: ce sa bei pentru un efect de lifting facial!

Stii ca trebuie sa bei 8 pahare cu apa pe zi, dar oare chiar faci asta? Poate ca nu dai importanta acestui aspect, poate ca te iei cu munca si uiti sau poate bei mai mult suc decat apa. Oricare ar fi motivul pentru care nu bei apa, afla ca faci o mare greseala!

Ei bine, daca ai bea 3 litri de apa pe zi ai alunga efectele trecerii anului peste tenul tau si ai avea un ten mai fin, mai hidratat si stralucitor, care arata ca dupa un lifting facial.

Iata ce trebuie sa faci pentru ca un consum de apa sa iti ofere un ten ca dupa un lifting facial:

1. Bea apa dimineata

Este foarte sanatos sa bei apa cu lamaie in fiecare dimineata, insa daca pana acum a fost promovata ca remediu pentru kilogramele in plus, iata ca apa cu lamaie este excelenta si pentru ten. Te rehidrateaza si iti accelereaza metabolismul. Acest lucru inseamna ca toxinele se elimina mai repede – deci nu se mai vad nici pe tenul tau!

CITESTE SI: 4 motive ca sa folosesti produse pentru bebelusi PE TENUL TAU!

SLABESTE cu o cana de ceai. VEZI AICI care sunt cele mai bune PLANTE PENTRU SLABIT!

2. Bea ceai

Anumite plante te ajuta sa ai un aspect mai tanar. Ai grija sa nu pui mult zahar in el si alege ce aroma iti place. Dupa un consum regulat deja se vor vedea efectele: tenul tau va avea un aspect mai proaspat, mai curat si mai tanar.

3. Ia tot timpul o sticla cu apa cu tine

Este chiar mai bine sa ai o sticla de sticla cu tine (vezi aici de PET-urile sunt nocive) si sa ai apa plata in ea. Asa te vei obisnui sa bei mai multa apa – este clar ca atat timp cat esti hidratata, ridurile nu vor avea curaj sa apara.

4. Tine o dieta de detoxifiere

Sunt tot felul de cure de detoxifiere care iti curata organismul in interior, iar efectele se vad la exterior. Nu trebuie sa faci mari eforturi, iar rezultatele se vad si pe tenul tau, care va fi mai luminos si lipsit de imperfectiuni.

5. Foloseste-te de tehnologie

Poti sa iti pui alarme pe telefon ca sa bei apa sau exista aplicatii speciale care iti amintesc sa te rehidratezi. Foloseste orice te ajuta sa te tii de acest stil de viata benefic pentru tenul tau.

6. Apa pe care o bei poate avea diverse arome.

Asa va avea si un gust bun, iar legumele si fructele adaugate in apa iti ajuta pielea sa ramana tanara si impecabila.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top