Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Frumusețea fiecărei zodii

FRUMUSEȚEA FIECĂREI ZODII:

FRUMUSEȚEA ZODIEI BERBEC:
Numărul 1 în zodiac, Berbecul este cel care riscă cel mai mult în viață. Este posesorul unei pasiuni puternice pentru a trăi fiecare clipă și beneficiază de o minte sclipitoare ce îl face să treacă ușor prin multe situații complicate. Trăsăturile sale puternice de caracter se reflectă și asupra fizicului, cu care reușește să seducă de cele mai multe ori.

FRUMUSEȚEA ZODIEI TAUR
Contundent și magnetic, Taurul este capabil să captureze electricitatea și s-o împartă lumii întregi, datorită forței sale binevoitoare. Este o persoană care aleargă după plăcere, pe care o găsește în cele mai inedite activități: de la plantarea unui copac până la o partidă toridă de amor.

CITEȘTE ȘI: 6 LUCRURI DE ȘTIUT DESPRE PERSOANELE CU OCHII CĂPRUI
FRUMUSEȚEA ZODIEI GEMENI
Frumusețea acestui nativ rezultă din capacitatea de a se metamorfoza în funcție de situație și context. Are o personalitate ludică și poate răni prin glumițe inofensive. Este suficient de diplomat încât, chiar dacă aduce o serie de critici celor din jur, lasă loc de bună ziua.

FRUMUSEȚEA ZODIEI RAC
Prezența Racului este caldă și molipsitoare. Este genul de persoană lângă care îți dorești efectiv să te plictisești, datorită faptului că emană multă iubire și transmite căldură nefăcând nimic. Are o naturalețe debordantă și privește viața cu mult entuziasm și cu multă sensibilitate.

FRUMUSEȚEA ZODIEI LEU
Leul se vede pe el însuși în ochii celorlalți și este foarte receptiv atunci când ceilalți îi spun unde anume greșește. Este creativ, extrem de expresiv și dornic de aventuri noi. Niciodată nu stă locului și vrea să cunoască tot ce se poate cunoaște.

FRUMUSEȚEA ZODIEI FECIOARĂ
Fecioara strânge experiențe de viață cu carul. Are un stil excesiv umil, dar bine gândit. Fecioara vrea să impresioneze (și nu face eforturi mari) prin bunătatea sa, compasiunea, empatia și pozitivitatea caracteristică.

FRUMUSEȚEA ZODIEI BALANȚĂ
Balanțele sunt ca pâinea lui Dumnezeu. Sunt mereu pregătite cu un sfat bun pentru tine, atunci când totul pare pierdut. Știu să armonizeze situațiile care par fără ieșire și nu își pierd niciodată speranța. De fapt, tocmai prin asta cucerește o Balanță lumea, prin excesul de pozitivitate.

FRUMUSEȚEA ZODIEI SCORPION
Scorpionul are capacitatea de a vedea ce ascunde fiecare persoană sub mantia sa. Privirea profundă, magnetismul, charisma și felul în care se exprimă îi fac plăcuți: așa cuceresc Scorpionii.

FRUMUSEȚEA ZODIEI SĂGETĂTOR
Zodie de foc, Săgetătorul se consumă din orice, însă nu o face din frustrare sau cu răutate, ci pentru că acesta crede într-o lume mai bună. Este optimist, excesiv de bun (uneori este privit drept ”fraier” pentru bunătatea sa) și foarte generos cu necunoscuții. Este sensibil la problemele semenilor săi.

FRUMUSEȚEA ZODIEI CAPRICORN
Capricornul este realist și foarte exact. Niciodată nu te va înșela, mai ales cu privire la bani. E bine să ai în casă un Capricorn atunci când trebuie să împarți bine cheltuielile. Acest semn zodiacal cucerește prin luciditate, responsabilitate la îndeplinirea promisiunilor și curaj.

FRUMUSEȚEA ZODIEI VĂRSĂTOR
Vărsătorul schimbă paradigmele sociale cu ideile sale. Este la ani lumină distanță față de restul omenirii, având de multe ori o aură mistică. Schimbările sale bruște de umor îl determină să fie greu de înțeles de cei din jur, universul său special fiind dificil de penetrat.

FRUMUSEȚEA ZODIEI PEȘTI
Este foarte calm iar calmul său și vitalitatea exprimată atunci când trebuie fac casă bună, fiind o prezență plăcută. Romantismul său este arma principală de seducție. Și nu, nu o face în mod patetic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top