Connect with us

Revistateo.ro

Fuego, despre lipsurile din copilărie

Staruri

Fuego, despre lipsurile din copilărie

Paul Surugiu Fuego, în vârstă de 41 de ani, a vorbit despre lipsurile din copilărie. În cadrul unei emisiuni, artistul a vorbit despre lipsurile din copilărie și despre sarcificiile pe care le-au făcut părinții lui pentru ca el să își poată continua studiile. Află ce a declarat Fuego în legătură cu acest subiect.

Fuego a vorbit despre lipsurile din copilărie

“Nu m-a ajutat nimeni. Nu am avut bani, am fost un copil sărac. Uneori, trăiam, așa, de pe o zi pe alta, pentru că ai mei au muncit enorm ca să mă țină la facultate, la București. Am stat în internat cu alți cinci colegi de-ai mei de cameră. De multe ori nu am avut posibilitatea să-mi cumpăr bilet să merg cu tramvaiul sau cu autobuzul. Și mergeam pe jos din Obor până în Drumul Taberei. Mi-era frică să mă sui în autobuz, ca să nu fiu prins că nu am bilet”, a declarat Fuego în legătură cu lipsurile din copilărie.

Artistul a ținut să precizeze faptul că părinții l-au ajutat foarte mult. Au făcut eforturi foarte mari pentru ca fiul lor să își poată continua studiile.

CITEȘTE ȘI: Fuego se roagă neîncetat pentru sănătatea cântăreței Maria Butaciu

CITEȘTE ȘI: Cine este și cum arată adevărata mamă a lui Fuego. Ea este femeia care împodobește bradul în casa familiei Surugiu
”Pe mine nu m-a încurajat nimeni, nu mi-a dat nimeni nici o șansă. A fost un efort enorm al părinților mei. Ambele salarii ale lor mergeau pe întreținerea copilului lor la studii. Eu am învățat să fac totul de la tata și dacă regret ceva în viața asta este că l-am pierdut prea repede”, a mai spus artistul.

În acest an, Fuego sărbătorește 25 de ani de carieră. Cu acest prilej, artistul a lansat piesa ”N-ai, n-ai”. A prezentat-o și la posturile de televiziune.

Fuego nu a avut o situație financiară foarte bună în copilărie. Iar părinții săi au fost nevoiți să facă sacrificii pentru ca el să poată să își continue studiile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top