Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Gabriel Oprea: PRIMELE DECLARATII DE DUPA ACCIDENT!

Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, a sustinut o conferinta de presa, luni, de la ora 11:00. Aceasta este prima iesire publica dupa moartea politistului.

Gabriel Oprea: „As vrea sa fac o scurta declaratie care nu se refera la aspectele anchetei aflate in desfasurare.”

„Eu nu am vazut accidentul”, a mai declarat Gabriel Oprea.  „Abia dupa ce depasisem locul accidentului am aflat ce s-a intamplat.”

„Sunt extrem de indurerat de aceasta pierdere, insa sunt constient ca am facut tot ce trebuie.”

Gabriel Oprea: PRIMELE DECLARATII DE DUPA ACCIDENT. „Vreau sa-i asigur pe toti colegii mei ca, in calitate de vice-premier, voi continua sa imi fac cu responsabilitate datoria si ma voi bate ca intotdeauna pentru indatoririle lor. Asa cum nimeni nu este mai presus de viata nimeni nu este mai presus de lege.”

Gabriel Oprea: PRIMELE DECLARATII DE DUPA ACCIDENT. „Mi se pare o declaratie de bun simt. Trebuie sa observam cauza generala ce a dus la aceasta tragedie. Trebuie sa fim atenti si sa nu intram intr-o capcana. Povestea de fond este o lucrare nesemnalizata corespunzator. In acest moment sunt expertize in derulare care vor raspunde la anumite intrebari”, a declarat Dumitru Coarna, din cadrul Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual (S.N.P.P.C) pentru Antena 3, imediat dupa declaratia lui Gabriel Oprea.

Conferinta de presa vine la o zi dupa ce au avut loc manifestatii in tara la adresa lui Gabriel Oprea, manifestatii prin care i se cerea demisia. Mai mult, numerosi oameni politici au cerut o reactie din partea lui, printre care  si presedintele Klaus Iohannis.

Pentru demisia lui Oprea s-au intentat mai multe petitii.

Toate acestea, dupa ce Bogdan Cosmin Gigina, politistul care a decedat dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa de pe bulevardul Stirbei Voda, facea parte din coloana oficiala a lui Gabriel Oprea.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti gasi pe fresh24.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top