Connect with us

Revistateo.ro

Gabriela Cristea a vorbit emoționată despre fiica ei

Staruri

Gabriela Cristea a vorbit emoționată despre fiica ei

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au devenit părinți cu aproape un an în urmă. Micuța Victoria a adus bucurie în viețile celor doi. Sunt fericiți împreună, iar lucrul acesta se vede. Acum, cei doi își doresc să facă și cununia religioasă. Fericitul eveniment este programat pentru toamna acestui an, însă data nu a fost încă dezvăluită. Acum, Gabriela a vorbit emoționată despre fiica ei. A spus că trece foarte repede timpul, iar micuța Victoria crește. Trec foarte repede anumite clipe. Și se emoționează gândindu-se la asta. Declarația îndrăgitei prezentatoare o găsești în rândurile care urmează.

Gabriela Cristea, emoționată. A vorbit despre fiica ei, Victoria

“Acum în perioada aceasta e foarte guralivă, energică, mă întreb unde e bebelușul acela care nu făcea nimic. Mi se pare că trec foarte repede aceste momente. Îmi dau și lacrimile când mă gândesc la asta”, a spus Gabriela Cristea în cadrul unei emisiuni, potrivit libertatea.

De asemenea, Gabi Cristea a vorbit și despre concediul pe care l-a petrecut la mare, recent, alături de fiica sa. A declarat că ea nu știe să înoate, dar i-ar plăcea ca fetița ei să nu se teamă de apă. De aceea, a luat măsuri astfel încât micuța Victoria să nu se teamp de apă. Vedeta a spus că de când fetița sa avea o lună, ea a făcut des băiță cu colăcelul.

CITEȘTE ȘI: Cum va arăta viața de pensionară pentru Gabriela Cristea

CITEȘTE ȘI: Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor o cununie religioasă cu puțini invitați

“I-a plăcut foarte mult, am ținut în mod deosebit să îi placă apa, pentru că eu nu știu să înot, nici acum matură. Eu de la o lună, am pus-o în cădiță cu colăcel, mi-am dorit mult să îi placă apa, am vrut să nu aibă această temere, ea de atunci a făcut aproape în fiecare zi băiță cu colăcelul. Îi spuneam că mergem la spa”, a mai spus prezentatoarea TV, potrivit sursei anterior menționată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top