Connect with us

Revistateo.ro

Gabriela Cristea, cu lacrimi in ochi, in direct. Ce a emotionat-o

Stiri

Gabriela Cristea, cu lacrimi in ochi, in direct. Ce a emotionat-o

Gabriela Cristea nu si-a putut stapani lacrimile. Vedeta a fost emotionata de mesajul fiicei Adelinei, profesoara de chimie, catre mama ei. Gabriela a dat mesajul primit de la fata profesoarei pe post, prin difuzor: „Te iubesc, mama. La multi ani!”.

Gabriela nu si-a putut stapani lacrimile si a apreciat gestul fetitei de a transmite un mesaj de „La multi ani” in direct mamei sale. „Suntem si noi oameni”, a declarat Gabriela stergandu-si lacrimile.

Prezentatoarea emisiunii „Te vreau langa mine” a facut un comentariu ironic la adresa femeilor care astazi incalca orice dieta si mananca de toate avand ca pretext sarbatorirea Sfintei Maria: ‘Astazi este ziua in care…. toate mimozele care zic eu mananc doua frunze de iarba asezate pe doua frunze de leustean… mananca de toate”.

Gabriela Cristea este una din cele mai iubite prezentatoare de televiziune din Romania. Vedeta prezinta emisiunea „Te vreau langa mine”.

A fost printre primele vedete ale postului Kanal D, unde a prezentat timp de 5 sezoane reality-show-ul matrimonial „Nora pentru mama”. Prezentatoarea are o relatie de mai multa vreme cu Tavi Clonda, cantaret si coleg de emisiune cu indragita bruneta.

gabriela-cristea-1

Gabriela Cristea face glume pe seama relatiei sale

Dezinvolta si mereu pusa pe sotii, vedeta Kanal D face deseori glume pe seama relatiei sale alimentand cu subiecte presa tabloida. Recent, prezentatoarea spunea ca in viata lui Tavi a aparut o blonda, referindu-se la o chitara noua pe care a achizitionat-o cantaretul.

Sursa foto: captura Kanal D

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top