Connect with us

Revistateo.ro

Gabriela Cristea, despre fosta sa relație: „În momentul în care am avut parte de violență fizică...”

Staruri

Gabriela Cristea, despre fosta sa relație: „În momentul în care am avut parte de violență fizică…”

De câteva zile, Gabriela Cristea prezintă o nouă emisiune TV. Vedeta a avut pafrte în timpul emisiunii sale de un caz extrem de delicat, care a făcut-o să spună câteva lucruri neștiute din viața sa.

Prezentatoarea TV a aflat că invitata sa a fost în repetate rânduri agresată de către fostul soț. Mai mult decât atât, aceasta a fost și înșelată.

Cazul a făcut-o pe Gabriela Cristea să spună câteva lucruri cu privire la relația sa anterioară. Celebra moderatoare a povestit cum și ea a fost victima agresiunilor fizice în trecut. De asemenea, Gabriela Cristea a anunțat și cum a trecut peste clipele grele:

„Și eu am avut parte de violență. Am avut parte atât de violență domestică fizică, cât și verbală. Violența verbală am suportat-o cât am suportat-o, dar în momentul în care prima dată am avut parte de violență fizică, am plecat și am lăsat totul în urmă”, a spus Gabriela Cristea, la „Te iubesc de nu te vezi”.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Gabriela Cristea, dezvăluiri despre sarcina pierdută

Gabriela Cristea a pierdut o sarcină în trecut. Însă nu a vorbit despre acest subiect până acum. A preferat să păstreze tăcerea. Însă, prezentatoarea TV a decis să vorbească și despre acest subiect delicat. Află detaliile din rândurile care urmează.

Gabriela Cristea a pierdut o sarcină în trecut
În luna septembrie, fetița Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda va împlini un an. Cei doi sunt foarte fericiți pentru că au devenit păriți. Însă nimeni nu a știut până acum că Gabriela Cristea a mai fost însărcinată în trecut, dar a pierdut sarcina.

Când a fost invitată la postul de televiziune la care va prezenta noua sa emisiune, Gabriela Cristea a vorbit și despre acele momente dificile din viața sa. A mai fost însărcinată, dar din nefericire a pierdut copilul.

Citește și: Gabriela Cristea, dezvăluiri incredibile despre relația cu Tavi Clonda

“Am pierdut o sarcină în trecut, dar nu am vorbit niciodată despre asta.”, a spus prezentatoarea TV în premieră pentru Antena Stars, postul de televiziune la care va prezenta noua sa emisiune.

De asemenea, îndrăgita prezentatoare TV a vorbit și despre momentul în care a aflat că va deveni mămică. Mai jos vei găsi declarația sa.

„M-am dus la farmacie, am luat două teste, că așa se face, erau de la firme diferite. (…). Era duminică, pe la ora șapte dimineața, erau chiaună de somn.

Citește și: Gabriela Cristea, înțepătură pentru Bianca Drăgușanu după ce s-a aflat că revine pe micile ecrane

Dau drumul la treabă și dau să-l arunc în chiuvetă și bag privirea periferică, înțelegi? Și mi se păru că are două linii! M-am trezit brusc! Am țipat: «Iubire sunt două». Iar el zice: «Unde sunt două?», și eu zic: «Mă duc să mai fac unul».

După care îi arunc testul în pat… pe ăla pe care l-am făcut primul. Nici nu am apucat să fac treaba aia rușinoasă și au apărut iar două lunii. Tavi s-a trezit și el și ne-am așezat și eram «Acum ce facem? Să ne bucurăm, să ne întristăm.»”, a spus prezentatoarea TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top