Connect with us

Revistateo.ro

Star

Gabriela Cristea, FOTOGRAFIE EMOȚIONANTĂ cu fetița

Gabriela Cristea a postat prima fotografie cu ea și fetița ei, Victoria. Prezentatoarea tv le-a urat fanilor ei o săptămână binecuvântată.

Gabriela Cristea, o mămică împlinită

Gabriela Cristea a născut sâmbătă, 23 septembrie, la o clinică privată din Capitală. Fetița Gabrielei și a lui Tavi Clonda a primit nota 10. Micuța e perfect sănătoasă și a adus numai fericire în familia vedetei.

CITEȘTE ȘI: Marcel Toader a reacţionat după ce Gabriela Cristea a născut: “Sper să fie…”

„Astăzi am trait cel mai important moment din viața noastra, Victoria a venit sa ne umple sufletele cu dragoste. Multumim din suflet echipei #sanador pentru cum abordeaza minunea nasterii si ii multumim in mod deosebit dnei dr Oana Moise pentru tot ce a facut pentru noi. Sotul meu este eroul meu si sunt fericita ca e tatal fiicei noastre”, a scris Gabriela Cristea pe contul său de socializare, alături de o poză cu fetiţa lor.

„Fetiţa va purta trei nume, deoarece fiecare nume are o semnificaţie pentru noi. O să ne împărţim cumva sarcinile. El şi-a dorit să fie cel care îi face băiţă”, declara Gabriela Cristea cu câteva săptămâni înainte de naştere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top