Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Gabriela Cristea, însărcinată pentru a doua oară: „Era să leșin”

Gabriela Cristea este însărcinată pentru a doua oară. La un an de când a devenit mamă pentru prima dată, prezentatoarea TV a anunțat că va aduce pe lume încă un copil.

La doar o zi de când Andreea Bălan și Mirela Vaida au anunțat că vor deveni din nou mame, Gabriela Cristea a dat și ea vestea cea mare. Chiar în ziua în care a împlinit 44 de ani, Gabriela Cristea a aunțat și că fiica ei Bella Victoria Margot va mai avea un frățior sau o surioară.

Citește și: Andreea Bălan este însărcinată pentru a doua oară! Când va deveni din nou mamă

„Eu nu mă așteptam să fiu însărcinată, pentru că nu mă simțeam a fi însărcinată. Țineam cură de slăbire, îmi doream așa, să facem lucruri pentru noi. Și m-am trezit că sunt într-o întârziere, ca să zic așa, nu îmi suna nimeni la ușă.

Nu a venit o zi, 2, 3…și tot așa, după care, la un moment dat, am zis să vedem ce putem face, că trebuie să o sun pe doamna doctor. Dar înainte, eu sigură pe mine că nu sunt însărcinată, mi-am făcut testul așa…dar nu am terminat bine de făcut testul și am văzut două liniuțe, era să leșin. M-am dus în cameră, unde Tavi mustăcea și el și i-am zis: na de aici!”, a spus Gabriela Cristea îm cadrul emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”.

Vedeta a mai spus că deja au început căutările pentru bonă

„Din momentul în care am aflat că sunt însărcinată, deja am lansat operațiunea bona, pentru că oricât de dornici am fi să stăm cu copiii noștri, aceștia au program diferit și nevoi diferite”, a adăugat vedeta.

Gabriela Cristea a mai spus că nu a fost ceva neapărat programat, dar nici nu au fost precauţi, însă, Dumnezeu a vrut ca al doielea copil să vină pe lume.

„De aflat, am aflat de vreo 2 luni daca nu şi mai bine. A fost o surpriză mare chiar si pentru noi…eu nu-l mai rog pe Dumnezeu nimic pentru că am impresia că mi-a dat prea mult. În momentul în care am aflat că sunt gravidă a fost un şoc, nici nu am luat măsuri de precauţie…am ţinut lumina de veghe aprinsă”, a mai precizat Gabriela Cristea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top