Connect with us

Revistateo.ro

Gabriela Cristea a luat masuri dure la "Te vreau langa mine"

Stiri

Gabriela Cristea a luat masuri dure la „Te vreau langa mine”

Gabriela Cristea a luat masuri extrem de dure dupa ce doi concurenti au luat in bataie de joc varsta celor cu care au avut relatii anterioare.

Vizibil deranjata de afirmatiile unui concurent, Gabriela a tinut sa-l puna la punct si a luat o decizie extrem de dura:

„Voi daca ma luati pe mine peste picior, va dau afara! La 35 de ani, eu in locul ei te-as suna si te-as face cu ou si cu otet! Pentru ca la 35 de ani, in primul rand, despre o femeie nu poti sa spui ca este bunica si despre o femeie cu care ai avut o relatie si care ti-a dat atatia bani si care te-a intretinut si care ti-a facut o mie de favoruri si care doar pentru simplul motiv ca ti-a zambit din cand in cand, tu nu ai dreptul sa te comporti ca un… Atunci despre doamna Gina ce mai zici, sau despre Mariana, sau despre mine, pe noi, ce faceti, ne ingropati, ne puneti lumanarea pe piept si ne cantati prohodul? Voua vi se pare ca daca aveti 20 de ani, ceilalti trebuie sa moara in jurul vostru! Da, chiar nu aveti nicio jena?”, a spus Gabriela Cristea.

Iata ce masuri a luat prezentatoarea TV fata de pretendetul Gabrielei si cum a reactionat acesta – VIDEO AICI.

Emisiunea „Te vreau langa mine” poate fi urmarita de luni pana vineri, de la ora 13:30 si sambata de la ora 16.00 numai la Kanal D.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top