Connect with us

Revistateo.ro

Gabriela Cristea, mesaj emotionant pentru Tavi Clonda, de ziua lui

Stiri

Gabriela Cristea, mesaj emotionant pentru Tavi Clonda, de ziua lui

Gabriela Cristea i-a scris cateva randuri emotionante lui Tavi Clonda, a carui zi de nastere este astazi. Prezentatoarea de la Kanal D i-a facut o urare speciala, pe Facebook.

„Dragul meu sot, iti doresc si imi doresc ca toata viata sa ramai acelasi barbat minunat, sincer si iubitor. Cu tine am invatat ca viata nu e facuta din sincope si fiecare moment pe pamant e facut din frumusete si optimism. Iti multumesc pentru fiecare clipa traita impreuna. Laaaa muuuulti aaaani!!!!”, i-a scris Gabriela lui Tavi Clonda pe Facebook.

Gabriela Cristea este una din cele mai iubite prezentatoare tv din Romania. A debutat in lumea televiziunii la TVR 1, in anul 1994, pe postul de prezentator al Eurovisionului.

A prezentat emisiuni matinale si de divertisment si pana in iulie 2000 a lucrat la PRO TV ca PR Manager intr-o campanie. In perioada noiembrie 2000-iulie 2005 a fost prezentator de stiri sportive si co-prezentator al unei emisiuni matinale la B1 TV.

Din 2007 a devenit una din vedetele cele mai importante ale postului de televiziune Kanal D, unde a prezentat in perioada 2007-2011 reality-show-ul „Nora pentru mama”. Dupa terminarea acestei emisiuni matrimoniale a prezentat „Draga mea prietena”, iar acum este moderatoarea show-ului de matrimoniale de la pranz, „Te vreau langa mine”.

Dupa ce a divortat de omul de afaceri Marcel Toader, Gabriela a inceput o noua viata alaturi de partenerul ei de platou, Tavi Clonda.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top