Connect with us

Revistateo.ro

Gabriela Cristea, primele declarații după ce s-a spus că Bianca Drăgușanu i-a luat locul

Star

Gabriela Cristea, primele declarații după ce s-a spus că Bianca Drăgușanu i-a luat locul definitiv

În presa mondenă au apărut astăzi informații potrivit cărora Gabriela Cristea a rămas fără scaunul de moderator al emisiunii „Te vreau lângă tine”. Potrivit cancan.ro, Bianca Drăgușanu, înlocuitoarea prezentatoarei și-a demonstrat calitățile pentru a modera o emisiune live și a fost aleasă pentru a continua proiectul.

Informațiile apar după ce Gabriela Cristea a anunțat pe pagina sa de socializare că va reveni în curând la televizor.

Potrivit aceleiași surse, blonda a fost preferată de șefii postului pentru a rămâne gazda emisiunii. Motivul ar fi că emisiunea „Te vreau lângă mine” își păstrează cotele de audiență chiar dacă Gabi nu mai e la cârma emisiunii de câteva luni, asta pentru că se află în concediu maternal.

Presa mondenă scrie că Gabriela Cristea nu se va mai întoarce la emisiunea de la prânz și că Bianca a câștigat încrederea producătorilor foarte repede.

În urma acestor informații, Gabriela Cristea a decis să rupă tăcerea.

”Toate speculatiile aparute in ultima vreme nu au nici un fundament. Nu s-a pus vreodata problema sa revin de saptamana aceasta intr-un proiect de televiziune pentru ca sunt inca in concediu medical prenatal si mai am cateva zile bune din acest concediu de care vreau sa beneficiez in favoarea fiicei mele.

La sfarsitul lunii imi expira acel concediu si atunci voi lua decizii legate de intoarcerea mea in televiziune.”, a declarat Gabriela Cristea pentru CANCAN.RO.

Gabriela anunțase zilele trecute că este pregătită să revină pe sticlă.

„Dragilor, vă doresc un an nou plin de bucurii, împliniri şi multă iubire în familiile voastre. Ştiu că abia aşteptaţi să ne reîntâlnim, sunt şi eu pregătită şi nerăbdătoare, sper că acest lucru să se întâmple cât mai curând. Va îmbrăţişez cu drag!!! #victorienii”, a scris fosta prezentatoare a reality-show-ului „Noră pentru mama” pe Facebook.

Articol pe aceeași temă: Gabriela Cristea, dezvăluiri în premieră despre ce a pățit după ce a născut. De ce nu și-a putut alăpta fetița

Gabriela Cristea a trecut prin multe încercări ca să devină mamă. Ca orice părinte, și-a făcut numeroase griji în legătură cu felul în care se va descurca, iar ca femeie, alăptatul a reprezentat principala provocare.

În primele două săptămâni după ce a adus-o pe lume pe Victoria, Gabriela s-a chinuit, efectiv, s-o alăpteze. Vedeta a vorbit despre acest lucru abia acum.

„Nu am putut să alăptez efectiv, dar îi dau lapte matern pentru că-mi scot lăpticul și îi dau din biberon. N-a vrut. N-a vrut. Și am zis de ce sa mă chinui și eu, să chinui și copilul.

Două săptămâni m-am străduit, stăteam o oră la un sân, o oră la un sân, ea nu mânca deloc și plângea foarte tare pentru că nu reușea. Riscam să-mi scadă foarte mult în greutate și atunci am ales această variantă care deocamdata funcționează”, a mărturisit prezentatoarea de la Kanal D pentru wowbiz.ro.

„A avut colici, un pic, i-am dat ceva preventiv, și îi dau și acum, ceva naturist. E un copil foarte ok. Două crizuțe a avut așa… dar le-am rezolvat repede”, a mai spus fosta prezentatoare a emisiunii „Noră pentru mama”.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top