Connect with us

Revistateo.ro

Cum a slăbit Gabriela Cristea după ce a născut. Dieta minune a vedetei

Stiri

Gabriela Cristea s-a filmat in culisele emisiunii. Ce i-a transmis lui Tavi in direct

Gabriela Cristea si Tavi Clonda formeaza unul din cele mai iubite cupluri din tara noastra. Vedeta Kanal D i-a transmis un mesaj in cadrul emisiunii de azi iubitului sau. Prezentatoarea a fost foarte sincera, iar in pauza de publicitate s-a filmat si a transmis totul pe Facebook.

Tavi Clonda si-a lansat noul single, „Striga”, in cadrul emisiunii „Te vreau langa mine” de la Kanal D. Cantaretul a cantat piesa in premiera astazi si s-a bucurat de reactii pozitive din partea publicului prezent in platou.

„Piesa nu este despre noi, pentru ca sper ca nu voi fi una dintre foste. Este unul dintre mesajele pe care vrem sa le transmitem: Dragoste cu forţa nu se poate. Daca nu mai este, mergi mai departe, pentru ca nu merita sa traiesti ceva ce te incarca negativ”, a tinut sa precizeze Gabriela Cristea in emisiunea sa. Cu toate ca nu vrea sa fie una din fostele lui Tavi, vedeta Kanal D a declarat ca a contribuit si ea la melodia artistului cu 3 cuvinte.

Relatia lor a devenit un model

In septembrie, de ziua lui Tavi, Gabriela i-a scris un mesaj emotionant pe Facebook in care si-a exprimat iubirea si respectul pe care i-l poarta. „Dragul meu sot, iti doresc si imi doresc ca toata viata sa ramai acelasi barbat minunat, sincer si iubitor.

CITESTE SI: Gabriela Cristea a implinit 42 de ani. Fotografie rara cu vedeta

Cu tine am invatat ca viata nu e facuta din sincope si fiecare moment pe pamant e facut din frumusete si optimism. Iti multumesc pentru fiecare clipa traita impreuna. Laaaa muuuulti aaaani!!!!”, a scris Gabi pe 15 septembrie pe Facebook.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top