Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Gabriela Cristea se gândește deja la al doilea copil

Gabriela Cristea se gândește deja la al doilea copil. Vedeta și-a creștinat fetița weekendul trecut. Victoria a fost botezată cu mare alai. La petrecerea de botez au venit cele mai dragi persoane cuplului Cristea-Clonda.

Gabriela Cristea mai vrea un copil

„A fost o petrecere reuşită. A fost frumos, nouă ne-a plăcut… meniul, Tavi nu a mâncat aperitivul şi se gândea că trebuia să îl ceară la pachet. Mâncarea a fost senzaţională. La două dimineţa ne-am dat seama că trebuie să aruncăm apa de la băiţă de la mir la un copac, aşa se zice, şi am aruncat apa la un cireş.

Eu am mâncat multe cireşe în sarcină, cred că Victoriei o să îi placă. Mărturisim în premieră că luna trecută am crezut că am comis-o ( n.r. că a rămas însărcinată).

CITEȘTE ȘI: Ce a făcut Gabriela Cristea cu o săptămână înainte de botezul micuței Victoria

Elena Merișoreanu a izbucnit în lacrimi la televizor. Ce mărturisire a făcut despre Ionela Prodan

Am simţit din nou emoţiile alea… şi dacă e să se întâmple… e foarte bine! Nici nu mai am curaj să îi cer lui Dumnezeu încă o dată… sunt atât de mulţumită şi de împlinită cu tot ce am primit.” a declarat Gabriela Cristea, notează b1.ro.

„Mai trebuie să lucrez, nu forţăm lucrurile. Ne dorim încă unul… să fie distanţa de un an între ei.” a completat Tavi Clonda.

Gabriela Cristea este una din cele mai îndrăgite vedete de televiziune de la noi. A devenit populară datorită reality-show-ului „Noră pentru mama”, difuzat din anul 2007 de Kanal D. După ce emisiunea s-a mutat la Antena 1 sub un alt format, Gabriela a prezentat emisiunea „Te vreau lângă mine”, unde l-a cunoscut pe Tavi.

Nu se știe dacă Gabriela Cristea va reveni în televiziune, însă în ultima vreme apare foarte des la postul concurent celui la care a lucrat înainte să fie schimbată cu Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top