Connect with us

Revistateo.ro

Gabriela Cristea și Tavi Clonda fac pregătiri intense pentru momentul în care vor deveni părinți.

Star

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, pregătiri pentru momentul în care copilul va veni pe lume

Gabriela Cristea este în al noualea cer de când a aflat că va fi mămică. Prezentatoarea TV și soțul ei, Tavi Clonda, s-au apucat să facă ultimele pregătiri pentru momentul când copilul lor va veni pe lume.

Realizatoarea popularei emisiuni „Te vreau lângă mine” a postat recent o imagine în care arată poza cu leagănul nou pe care ea și Tavi l-au cmpărat, semn că se pregătesc intens să devină părinți: „Am primit un leagan nou, vine varaaaaa!!!!„, a scris Gabriela Cristea pe contul său de socializare.

Imaginea a strâns rapid peste 13 mii de reacții, iar fanii au complimentat-o.

„Am început să vă povestesc astăzi despre momentul în care eu personal m-am îndrăgostit de soţul meu! N-a fost uşor, dar n-a fost nici greu. În urmă cu doi ani, pe 30 aprilie, am hotărât împreună să ne căsătorim în tot timpul ăsta am încercat să ne găsim, să ne cunoaştem şi să căutăm calea! Credeam noi că poate Dumnezeu şi-a întors privirea de la noi în anumite momente, dar de fapt Dumnezeu încerca să ne trimită calea aceea pe care ne-o pregătise şi era mai mult decât ne-am fi aşteptat vreodată!

Vreau să vă mărturisesc că astăzi trăim împreună cele mai frumoase momente din viaţa noastră! Nici nu mai ştiu ce să spun acum la final! Le spunem ce e? Nu ştim! Încă nu ştim!”, a spus Gabriela Cristea, în urmă cu câteva zile, anunțându-și oficial sarcina.

Citește și: Gabriela Cristea, apariție neașteptată în direct

Citește și: Gabriela Cristea a vorbit despre copil! „O să înțeleagă cine a luptat…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top