Connect with us

Revistateo.ro

Tavi Clonda a dezvăluit când se va întoarce Gabriela Cristea pe micul ecran.

Stiri

Gabriela Cristea si Tavi Clonda se pregatesc temeinic de sarbatori

Se iubesc si sunt iubiti. Gabriela Cristea si Tavi Clonda isi fac timp de pregatirile de iarna, desi amandoi sunt extrem de ocupati toata ziua.

Sotul prezentatoarei de la Kanal D a surprins-o pe frumoasa bruneta cu cumparaturile. A mers de unul singur la mall ca sa o faca fericita pe Gabriela. In carucior, Tavi avea cateva produse de Craciun si… mai multi brazi.

Imaginea cu Tavi postata pe Instagram a starnit imediat reactii din partea fanilor, iar Gabriela i-a multumit pentru implicare.

Vine Mosu'! 😃💪🏻🔝🎄#obradfrumos #sarbatori #familie❤️

A video posted by Tavi Clonda (@taviclonda) on

Gabi Cristea si sotul ei se cadorisesc aproape zilnic cu mesaje pline de dragoste. Cei doi isi impartasesc sentimentele prin intermediul retelelor de socializare, iar fanii sunt martorii desfasurarii acestei frumoase povesti de iubire.

Ce mesaj i-a scris Gabriela de ziua lui Tavi

„Dragul meu sot, iti doresc si imi doresc ca toata viata sa ramai acelasi barbat minunat, sincer si iubitor. Cu tine am invatat ca viata nu e facuta din sincope si fiecare moment pe pamant e facut din frumusete si optimism. Iti multumesc pentru fiecare clipa traita impreuna. Laaaa muuuulti aaaani!!!!”, i-a scris Gabriela de ziua lui.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din Romania. Aceasta modereaza emisiunea „Te vreau langa mine” de la Kanal D.

CITESTE SI: Gabi Cristea s-a filmat in culisele emisiunii. Ce i-a transmis lui Tavi in direct

La inceputurile carierei in televiziune, prezenta stirile din sport la postul Tele 7 ABC. A revenit pe sticla cu reality-show-ul „Nora pentru mama”, emisiunea-locomotiva cu care s-a lansat Kanal D.

Tavi Clonda este un cunoscut cantaret si partenerul Gabrielei in emisiunea zilnica pe care o are la Kanal D. Gabriela a avut in trecut o relatie cu omul de afaceri Marcel Toader, care este acum casatorit cu cantareata Maria Constantin.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top