Connect with us

Revistateo.ro

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se vor căsători religios

Staruri

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se vor căsători religios

Gabriela Cristea a făcut anunțul!. Recent a devenit mămică pentru prima dată. Este foarte fericită alături de Tavi Clonda și fetița lor. De asemenea, are o nouă emisiune. Acum, vedeta a făcut anunțul legat de relația sa cu Tavi. Cei doi urmează să facă și cununia religioasă.

Gabriela Cristea a dezvăluit totul

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se vor cununa și religios în această toamnă. În cadrul unei emisiuni, vedeta a vorbit despre dieta pe care o ține după naștere, despre cât a slăbit, dar și despre planurile pe care le are pentru această toamnă. Mai exact, ea și Tavi Clonda se vor căsători și religios.

„Slăbesc un kilogram pe săptămână. Evident că în timpul sarcinii m-am umflat. Ţin un regim. Am fost la nutriţionist, am mai ţinut o dată regimul ăsta. Este un regim sănătos de fapt. Când te duci la nutriţionist să nu te aştepţi să spună că pocneşti din degete şi slăbeşti. Poate poţi, dacă te înfomotezi. Eu nu am vrut, până la urmă nu am de ce.

Nu am un target, vreau doar să slăbesc sănătos. Am luat 18 kile în sarcină. Ne-am hotărât să facem cununia religioasă în toamnă. Nu am hotărât data, o să fie o chestie foarte intimă”, a declarat vedeta pentru emisiunea de la Antena 1.

CITEȘTE ȘI: Vine barza pentru a doua oară! Gabriela Cristea este în culmea fericirii. Felicitări!
CITEȘTE ȘI: Gabriela Cristea și Simona Gherghe, față în față. Ce au avut să își spună cele două, ÎN DIRECT

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Tulburător! Gabriela Cristea, bătută. Cine a agresat-o! Mărturisiri făcute cu durere de prezentatoarea TV

De câteva zile, Gabriela Cristea prezintă o nouă emisiune TV. Vedeta a avut pafrte în timpul emisiunii sale de un caz extrem de delicat, care a făcut-o să spună câteva lucruri neștiute din viața sa.

Prezentatoarea TV a aflat că invitata sa a fost în repetate rânduri agresată de către fostul soț. Mai mult decât atât, aceasta a fost și înșelată.

Cazul a făcut-o pe prezentatoare să spună câteva lucruri cu privire la relația sa anterioară. Celebra moderatoare a povestit cum și ea a fost victima agresiunilor fizice în trecut. De asemenea, Gabriela Cristea a anunțat și cum a trecut peste clipele grele:

„Și eu am avut parte de violență. Am avut parte atât de violență domestică fizică, cât și verbală. Violența verbală am suportat-o cât am suportat-o, dar în momentul în care prima dată am avut parte de violență fizică, am plecat și am lăsat totul în urmă”, a spus Gabriela Cristea, la „Te iubesc de nu te vezi”.

CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top