Connect with us

Revistateo.ro

Gabriela Cristea va deveni din nou mătușă

Staruri

Gabriela Cristea va deveni din nou mătușă

Gabriela Cristea va deveni mătușă în scurt timp. La opt luni de când a adus-o pe lume pe fetița ei și a lui Tavi Clonda, Victoria, acum prezentatoarea se pregătește pentru a deveni mătușă. Însă relația ei cu fratele său nu este una tocmai bună. Află detaliile despre acest subiect din rândurile care urmează.

Gabriela Cristea, din nou mătușă

Laura Cristea, soția lui Emil, fratele Gabrielei Cristea, este însărcinată în 36 de săptămâni. Urmează să dea naștere celui de-al doilea copil al său. Fericitul eveniment va avea loc în mai puțin de o lună.

Așadar, în scurt timp, Gabrial Cristea va deveni mătușă pentru a doua oară. Va fi o diferență de nouă luni între Victoria, fetița Gabrielei Cristea, și bebelușul care urmează să vină pe lume. Cei doi veri primari vor avea vârste apropiate.

Însă, din păcate, Gabriela Cristea nu are o relație foarte bună cu fratele ei. Și asta din cauza discuțiilor mai vechi dintre prezentatoarea TV și părinții săi.

Gabriela Cristea, înțepătură pentru Bianca Drăgușanu după ce s-a aflat că revine pe micile ecrane

Gabriela Cristea va reveni pe micile ecrane tot cu un show matrimonial, dar de data asta nu la Kanal D, ci la Antena Stars.

Vedeta va prezenta un show de luni până sâmbătă de la 18:45. Mulți au crezut că emisiunea Gabrielei va fi pe același tronson orar cu fosta ei emisiune pe care acum o prezintă Bianca Drăgușanu.

Gabi Cristea, mândră de noul ei proiect

Se pare că Gabriela va fi pe micile ecrane seara, când cei mai mulți români se uită la televizor, la ora la care majoritatea televiziunilor transmit buletinele de știri.

Gabi a transmis și un mesaj indirect către Bianca Drăgușanu. A spus că i s-a mai întâmplat să fie deschizătoare de drumuri și cineva să îi preia apoi proiectele.

CITEȘTE ȘI: Tavi Clonda, la fizioterapeut. Ce a pățit soțul Gabrielei Cristea

CITEȘTE ȘI: Bianca Drăgușanu, mesaj pentru rivala Gabriela Cristea. Fanii au sărit cu comentariile

„Emoțiile sunt să iasă totul bine, pentru că noi deja știm despre ce este vorba. Este un dating show. Emisiunea începe de la ora 18:45, toată lumea așteaptă cu sufletul la gură.

E o oră grea, dar eu nu-mi fac probleme de oră. Îmi aduc aminte că am mai fost o dată așa și atunci am furat rating de la stațiile concurente și nu-mi fac probleme.

Eu vin în spate cu un bagaj de telespectatori, ei se uită special pentru mine. Mai mult decât atât, pentru că o să fie o chestie combinată, noi o să facem o chestie combinată între televiziune și online.

Nu sunt la prima abatere, când sunt deschizător de drumuri, să arunc niște chestii pe piață pe care să le preia alții.”, a povestit Gabriela Cristea la Antena Stars.

„Se păstrează misterul între partipanți, iar deconspirarea se va face pas cu pas. La noi nu există la final, pentru că nu este un show care se întinde o perioadă mare de timp. Le vom arăta evoluția invitaților.

În prima emisiune îi vom prezenta pe cei care vor să își caute jumătatea. Nu vreau să zic foarte multe. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top