Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Gafe și momente ciudate la OSCAR 2015

Gazda Oscarurilor din acest an a fost Neil Patrick Harris, care a apărut în lenjerie intimă pe scena de la Dolby Tehatre din Los Angeles, însă nu a fost singura apariție care a stârnit controverse. Dacă ochii femeilor au fost încântați de trupul perfect al comediantului american, a existat cel puțin o femeie iritată de gestul unui alt bărbat, pe covorul roșu.

Scarlett Johansson a jucat rolul de vampă pe covorul roșu, și asta deoarece a refuzat gestul de tandrețe pe care, inexplicabil, l-a încercat actorul John Travolta. Acesta a fost copleșit de frumusețea actriței îmbrăcată într-o rochie verde, fapt pentru care a pupat-o pe obraz. Scarlett a fost însă vizibil stânjenită de această apropiere… excesivă (?).

CITEŞTE ŞI: IATĂ CÂŞTIGĂTORII DE LA OSCAR 2015

O altă gafă impardonabilă a venit chiar din partea gazdei de la Oscar 2015. După ce Dana Perry a fost premiată pentru scurtmetrajul The Crisis Hotline: Veterans Press 1, aceasta a dedicat trofeul primit fiului ei care s-a sinucis. După acest moment care i-a sensibilizat pe toţi cei prezenţi în sală, Neil Patrick Harris a făcut o declaraţie care i-a adus critici pe toate reţelele de socializare: „Oh, îţi trebuie curaj să porţi rochia asta!”, referindu-se la blana actriţei.

O altă glumă nereuşită a lui Neil Patrick a avut-o ca protagonistă pe actriţa Reese Whiterspoon, pe care a prezentat-o că este atât de drăguţă încâ îţi vine să o mănânci cu lingura (spoon înseamnă şi lingură în limba engleză).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top