Connect with us

Revistateo.ro

Gălăţean, vând feciorie]

Stiri

Gălăţean, vând feciorie!

Gălăţean, vând feciorie! Sorin Georgian Salinievici, momentan agent de pază, se jură că nu a întreţinut relaţii sexuale cu nicio fată, chiar dacă a avut câteva iubite până acum. Şi dacă tot a ajuns sa fie fecior la 24 de ani, s-a gândit că nu ar strica dacă ar face şi ceva bani din prima noapte de dragoste.

„Eu sunt mai rezervat așa din fire și chiar dacă am mai avut relații de prietenie cu fete până acum nu am întreținut niciodată relații sexuale. M-am temut de boli, ba nu a fost persoana potrivită, iar acum că am ajuns la vârsta asta nu exclud să mă și căsătoresc virgin. Oricum eu pentru virginitate cer 2000 de euro. Deci femeia care va avea relații intime cu mine trebuie să îmi dea înainte această sumă”, a spus Sorin, citat de presagalati.ro.

sursa foto presagalati.ro

sursa foto presagalati.ro

În spatele ideii neobişnuite se ascunde însă o situaţie delicată. Mama lui Sorin l-a abandonat pe acesta într-un centru de plasament, iar la 11 ani băiatul a fost luat de o familie. Cu toate astea, de câţiva ani acesta locuieşte tot singur.

CITEŞTE ŞI : Dieta vârstei tale

„Le mulțumesc părinților mei adoptivi pentru că m-au crescut, că m-au ajutat să intru la facultate. Acum am întrerupt studiile Facultății de Inginerie în Telecomunicații, dar imediat ce fac rost de bani prin pierderea virginității, o să mă duc din nou la facultate”, a mai spus Sorin.

sursa foto presagalati.ro

sursa foto presagalati.ro

Tânărul are totuşi câteva pretenţii în ceea ce o priveşte pe cea care îi va cumpăra fecioria: trebuie sa aibă între 20 şi 40 de ani, sa fie frumoasă şi să îşi dorească o relaţie serioasă cu acesta, nu doar o aventură de-o noapte. Şi pentru că marketingul e cheia succesului, Sorin a început să-şi facă reclamă, împânzind Galaţiul de afişe cu “oferta” lui.

„Mă gândesc că se apropie zilele de 1 și 8 martie și poate se va găsi o doamnă sau o domnișoară care să mă vrea”, a mai spus gălăţeanul care speră să primească tot mai multe cereri.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top