Connect with us

Revistateo.ro

GALERIE FOTO. 5 decoruri in stil nordic

Inedit

GALERIE FOTO. 5 decoruri in stil nordic

Sobru, elegant, practic. Aceasta ar fi definitia stilului nordic in ce priveste decoratiunea unei case. Piatra si lemnul sunt elementele principale care constituie decorul de tip nordic.

Lemnul este parte din pardoseli sau dusumea iar piatra este folosita in mare parte a finisaj pentru pereti. Unele materiale, precum cosurile de lemn asezate langa pereti, sunt puse strategic pentru a crea atmosfera de tip nordic.

Decorul nordic isi bazeaza mobilierul intr-un stil minimalist, la fel ca si celelalte elemente decorative din casa.

CITESTE SI: FOTO: VEIOZE IN FORMA DE FLORI

Decorul minimalist nordic poate fi tradus prin eleganta si nu este un minus, spre deosebire de casele cu decoratiuni cat mai elaborate. Nordicii opteaza pentru spatiu si cateva elemente care sa spuna ceva.

Bejul, albul si griul sunt cele mai utilizate culori atunci cand vorbim despre obiectele de decoratiuni, in stilul nordic. Poti introduce negrul in decoratiune dar in mod special in contrast cu albul. Multe decoratiuni minimaliste mizeaza pe elemente care au ca motiv tabla de sah.

Totodata, cand vorbim despre stil nordic nu putem sa nu ne referim la covorase din blana sau lana, in care iti pierzi picioarele si te simti ca un caine husky in zapada. Pentru ferestre insa, sunt preferate perdelele in culori deschise, cu textura usoara, dar sobra.

nordic1
Lemn, gri si alb. Aceasta incapere seamana cu un apartament dragut undeva in centrul Norvegiei. Aerul boem de nord se face simtit si privind perna cu pinguin.

nordic2
Decor specific apartamentelor suedeze. Elementul cheie: perna alba cu brazi negri.

nordic3
Acasa la un cuplu de tineri casatoriti in Danemarca. Cam asa arata aceasta incapere cu multe elemente calde.

nordic4
In Germania de Nord (Hamburg) poti oricand sa iti amenajezi garsoniera sau apartamentul in acest stil. Elementele cheie: florile si tabloul cu schite florale.

nordic5
Bine ati venit in Canada salbatica. Gri, gri si iar gri. Elementul surpriza din decor: margelele de culoarea lemnului de pe perete.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top