Connect with us

Revistateo.ro

GALERIE FOTO. Acasă la Bruce Willis

Inedit

GALERIE FOTO. Acasă la Bruce Willis

Site-ul zillow.com scrie că actorul american Bruce Willis s-a mutat în apropierea orașului New York, acolo unde și-a cumpărat o vilă în stil colonial împreună cu soția sa, Emma Heming.

Vila lui Bruce Willis are 743 metri pătrați și este situată pe un deal din orașul Bedford. Prețul casei achiziționate de actor a fost de 9 milioane dolari. Casa este una spectaculoasă datorită spațiului mare de care dispune: tavane înalte și ferestre largi. Totodată, casa în stil colonial a lui Willis, dispune și de tehnica modernă, casa fiind supravegheată video, având în același timp un sistem de alarmă bine pus la punct.

CITEȘTE ȘI: UITE CUM ȘI-A DECORAT SMILEY CASA

Locuința lui Bruce WIllis are 5 dormitoare, 6 băi, un teren de tenis, o piscină și o cabină cu încălzire centrală. Vila actorului dispune și de o pviniță unde stau liniștite 1.500 de sticle de vin.

Înainte, când era împreună cu Demi Moore, Bruce Willis își petrecea tot timpul în Idaho, într-o casă de vacanță în stil ranch, dar de când s-a recăsătorit cu Emma, acesta stă mai mult pe coasta de Est a Americii, în zona new-yorkeză.

Cei doi soți locuiau până acum într-o frumoasă hacienda spaniolă în Beverly Hills.

GALERIE FOTO. Acasa la Bruce Willis1 GALERIE FOTO. Acasa la Bruce Willis2 GALERIE FOTO. Acasa la Bruce Willis3 GALERIE FOTO. Acasa la Bruce Willis4 GALERIE FOTO. Acasa la Bruce Willis5 GALERIE FOTO. Acasa la Bruce Willis6 GALERIE FOTO. Acasa la Bruce Willis7 GALERIE FOTO. Acasa la Bruce Willis8 GALERIE FOTO. Acasa la Bruce Willis9 GALERIE FOTO. Acasa la Bruce Willis10 GALERIE FOTO. Acasa la Bruce Willis11 GALERIE FOTO. Acasa la Bruce Willis12

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top