Connect with us

Revistateo.ro

GALERIE FOTO. Idei de tunsori pentru parul mediu

Stiri

GALERIE FOTO. Idei de tunsori pentru parul mediu

Iti prezentam cateva idei de tunsori daca ai parul mediu, cu explicatii pentru fiecare.

Daca iti doresti un aspect fizic de invidiat, nu trebuie sa uiti de parul tau, acest lucru insemnand nu doar ingrijirea acestuia ci si adoptarea unei forme care sa iti avantajeze fizionomia fetei.

BOB LUNG
bob lung
Aceasta coafura a facut furori printre vedete, fiind eleganta si sexy in acelasi timp. Victoria Beckham, Jennifer Aniston sau Scarlett Johanson au adoptat tunsoarea bob lung. Aceasta forma a parului este in avantaj pentru femeile cu fata rotunda. Pentru efectul de alungire a fetei, parul trebuie sa respecte la milimetru linia maxilarului. Aceasta tunsoare iti permite sa te joci cu parul tau: poti sa iti faci bucle sau sa il tapezi doar intr-o parte, pot sa il prinzi in diferite moduri prin care sa te surprinzi mereu.

CITESTE SI:PRODUSE COSMETICE PENTRU PARUL CU PROBLEME

PE LINIE DREAPTA
drept
Spre deosebire de tunsoarea boaba, aceasta iese in evidenta prin taierea parului la acelasi nivel, adica simetric. Si aceasta tunsoare este perfecta pentru femeile cu fata rotunda, la care se poate adauga un breton clasic precum cel din imagine. Aceasta tunsoare poate fi considerata chiar un truc pentru femeile care au parul mai rar, si te-ai saturat sa iti cresti parul foarte lung.

MEDIU FILAT
filat(1)
Dintre cele trei, este cea mai jucausa tunsoare, intrucat iti permite sa faci din parul tau ce vrei, chiar daca este de lungime medie. Pentru aceasta tunsoare poti sa optezi pentru suvite rebele si discrete in acelasi timp sau iti poti ondula parul astfel incat sa iti dea un aer boem.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top