Connect with us

Revistateo.ro

GALERIE FOTO. A murit celebrul designer Oscar de la Renta

Stiri

GALERIE FOTO. A murit celebrul designer Oscar de la Renta

Designerul dominican Oscar de la Renta a murit ieri în Statele Unite, la vârsta de 92 de ani, potrivit familiei sale. Celebrul creator de modă se lupta cu cancerul deja de mult timp.

Potrivit ziarului dominican, „Diario Libre”, Oscar de la Renta a murit în statul american Connecticut, după ani de luptă împotriva cancerului. S-a născut în Santo Domingo, în 1932, cu părinți spanioli, și a devenit unul dintre cei mai prolifici creatori de modă din toată lumea. Le-a îmbrăcat pe Jackie Kennedy și Michele Obama, printre altele.

Potrivit ABC America, Oscar de la Renta a fost diagnosticat cu cancer în anul 2006. Este calificat de presa americană drept „o icoană a modei”, iar printre ultimele sale creații celebre se numără cea a soției lui George Clooney, Amal Alamuddin. Oscar de la Renta a crescut sub bagheta lui Cristobal Balenciaga și a devenit extrem de cunoscut în anii 60. De la Renta a lucrat pentru case celebre de modă precum Lanvin și Balmain, înainte să își creeze propriul lui brand.

La evenimente fastuoase precum decernarea premiilor Oscar sau la Premiile Emmy, marile vedete purtau în special creații ale lui Oscar de la Renta. Iată mai jos câteva fotografii in memoriam cu designerul dominican.

Alături de Sarah Jessica Parker

Alături de regina Sofia a Spaniei

Alături de Hillary Clinton

Alături de Penelope Cruz

 

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top