Connect with us

Revistateo.ro

emmy

Inedit

Galerie FOTO – tinute de Emmy: Vezi cum s-au imbracat vedetele de televiziune la decernarea premiilor!

Vedetele de televiziune au fost stralucitoare la decernarea premiilor Emmy de pe 20 septembrie. Vezi ce rochii spectaculoase au purtat!

Doamnele serialelor TV au profitat de decernarea premiilor Emmy pentru a purta cele mai grandioase si indraznete rochii.

Chiar daca parerile criticilor de moda sunt impartite, stiu si ele foarte bine ca, in calitate de vedeta, nu poti multumi pe toata lumea. Asa ca au mizat pe rochii lungi, cu aplicatii indraznete si stralucitoare. Tie care iti place cel mai mult?

Maggie Gyllenhaal a ales, pentru premiile Emmy, o rochie indrazneata, cu mult volum in partea de jos si o culoarea puternica, in tendinte, cu un decolteu adanc si umerii goi. Actrita a jucat in „The Dark Knight”. (Prima imagine in galeria foto de mai jos)

Fotomodelul Heidi Klum a ales o rochie galben pal, semi-transparent, cu aplicatii si modele inflorate. Arata senzational pentru cei 42 de ani! (A doua imagine in galeria foto de mai jos)

Sofia Vergara s-a prezentat la premiile Emmy intr-o rochie stil sirena, intr-o nunanta argintiu metalizat, foarte mulata pe corp, astfel incat sa ii scoata formele in evidenta. Sofia Vergara este cea mai bine platita actrita de televiziune si e cunoscuta pentru rolul din serialul „Modern family”. Recent a jucat in filmul „Hot pursuit”. (A treia imagine in galeria foto de mai jos)

CITESTE SI: Cum iti influenteaza hainele VIATA SEXUALA

CITESTE SI: Rochii de vedete la modă în 2015

Lady Gaga a intors privirile la premiile Emmy pentru ca a fost surprinzator de… simpla. Cantareata a ales o rochie neagra simpla pe un umar. A ales pentru o coafura a la Marilyn Monroe, cu o nunta de blond si un machiaj simplu. (A patra imagine in galeria foto de mai jos)

Julianne Hough a imbracat o rochie neagra, cu volum in partea de jos – formata din franjuri mari de voal si un corset curajos, din benzi stralucitoare. Julianne Hough este o cunoscuta cantareata de muzica country, care s-a remarcat si in filmul Rock of Ages. (A cincea imagine in galeria foto de mai jos)

Kerry Washington a ales o tinuta mai neobisnuita pentru o gala de premiere: o rochie pana la jumatatea gambei, cu o despicatura adanca pe piciorul drept, din paiete argintii. Kerry Washington este cunoscuta pentru rolul Oliviei Pope din serialul popular „Scandal”. (A sasea imagine in galeria foto de mai jos)

Maggie Gyllenhaal la premiile Emmy

Maggie Gyllenhaal la premiile Emmy

Heidi Klum la premiile Emmy

Heidi Klum la premiile Emmy

Sofia Vergara la premiile Emmy

Sofia Vergara la premiile Emmy

Lady Gaga la premiile Emmy

Lady Gaga la premiile Emmy

Julianne Hough la premiile Emmy

Julianne Hough la premiile Emmy

Kerry Washington la premiile Emmy

Kerry Washington la premiile Emmy

Sursa foto: Hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top