Connect with us

Revistateo.ro

make-up

Stiri

Gata cu secretele de make-up! Iata 5 trucuri pentru a-ti scoate ochii in evidenta

Multe femei vor sa isi accentueze forma ochilor insa nu stiu exact cum sa faca acest lucru. Iata secretele de make-up care te ajuta sa faci asta!

1. Onduleaza genele.

Primul pas pentru accentuarea ochilor este ondularea genelor, intrucat acestea vor da impresia foarte usor ca ochii tai sunt mai mari. Atunci cand vrei sa aplici un machiaj care sa te scoata in evidenta, mizeaza si pe acest truc.

CITESTE SI: VIDEO: Uita de toamna cu un machiaj tropical! Invata sa il faci, pas cu pas!

CITESTE SI: Ce sa faci pentru ca machiajul ochilor sa ramana intact toata ziua

2. Aplica fard si in partea de jos a ochilor.

Unul dintre secretele de make-up pentru evidentierea ochilor este si cel amintit mai sus. O linie trasata cu o pensula subtire in partea de jos a ochilor (culoare maro, ciocolatiu – mat) va da impresia ca ochii tai sunt mai mari, iar genele de jos mai bogate.

3. Alege un fard stralucitor.

Atunci cand vrei sa scoti in evidenta ochii si nu buzele este recomandat sa aplici pe ploape un fard stralucitor. Nu este indicat insa sa folosesti culori aprinse, ci mizeaza pe unele naturale (se recomanda in special cele violet sau aurii). Fardurile mate se recomanda a fi aplicate atunci cand vrei sa atragi atentia asupra buzelor.

4. Mizeaza pe machiajul cat-eyes.

Mereu un machiaj sexy, cel „de pisica” iti va pune mereu ochii in evidenta, fara a fi un machiaj prea tipator. Traseaza o linie de fard de cativa milimetri, dinspre colturile exterioare ale ochilor spre partea superioara a pleoapelor. In plus, pentru a amplifica efectul cat-eyes aplica doua straturi de mascara pe genele dinspre colturile exterioare ale ochilor.

5. Aplica un fard deschis pe coltul interior.

Pentru a-ti scoate ochii in evidenta poti aplica un fard alb sau argintiu in coltul interior al ochiului. Acest truc simplu va face ca ochii tai sa para mai luminosi si implicit mai mari. Merge de minune aplicat atat in cazul unui machiaj de zi, cat si pentru unul de seara.

Cunosti alte trucuri de make-up pentru a-ti scoate ochii in evidenta? Le asteptam in comentarii.

Sursa foto Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top