Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Gaviota din „Cafea cu parfum de femeie”, de nerecunoscut la 53 de ani

Pe 1 aprilie 1998, Antena 1 difuza ultimul episod din telenovela-fenomen „Cafea cu parfum de femeie”, cu Guy Ecker şi Margarita Rosa de Francisco în rolurile principale. De atunci au trecut 20 de ani, iar fanii se întreabă cum mai arată îndrăgita actriță care a făcut milioane de persoane să se bucure și să plângă alături de ea.

Margarita Rosa de Francisco era considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar la vârsta de 53 de ani, aceasta este de nerecunoscut.

Actrița din Columbia care a jucat rolul Gaviota „pescăruș” în telenovela „Cafea cu parfum de femeie”, lansată în anul 1994, a reușit să cucerească milioane de persoane din toată lumea, care abia așteptau să vacă ce mai face aceasta pe plantația de cafea.

Citește și: Olivia de Havilland, ultima actriță în viață a legendarului film „Pe aripile vântului”. Cum arată la 102 ani

Angajată pe o plantaţie de cafea, Gaviota avea să se îndrăgostească de Sebastian (Guy Ecker), fiul unui puternic om de afaceri din industria cafelei din Columbia.

Ajunsă la 53 de ani, Margarita Rosa de Francisco continuă să facă furori printre fani. Anul trecut, Margarita (53 de ani) s-a întors la seriale, după 6 ani, cu o apariţie specială în producţia Netflix, „Narcos”. În urmă cu câteva luni, ea a început filmările la o miniserie. Conform peopleenespanol.com, noul ei proiect tv, realizat de compania Telemundo în Columbia, se numeşte „Jugar con fuego”, iar protagoniştii sunt alţi doi telenovelişti cunoscuţi, Carlos Ponce şi Gaby Espino.

Margarita Rosa este şi adepta unui stil de viaţă sănătos. Actriţa are de ani buni o siluetă de invidiat întreţinută cu o dietă strictă şi cu multe ore petrecute la sala de fitness.

Datorită acestui stil de viață, Margarita se poate bucura de niște pătrățele care i-ar face invidioși și pe cei mai mari adepți ai muncii.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top