Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Gemeni, STOP! Nu aveti voie sa faceti asta azi! Citeste sfatul zilei de 6 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

Gemenii trebuie sa fie azi cu ochii in patru, mai mult decat in orice zi. Citeste sfatul zilei de 6 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu mai tine in adancul sufletului suferinta care iti face viata un calvar. Vorbeste cu cineva despre durerile tale ca sa nu iti aglomerezi si mai tare gandurile. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Azi se da startul la un concurs la care trebuie sa participi in mod neaparat. Este vorba despre un concurs de idei de la care nu ai cum sa lipsesti. Numarul norocos al zilei: 9.

CITESTE SI: Zodia care va domina lumea in urmatorii 20 de ani

CITESTE SI: Top 5 ZODII NEFERICITE – ce sa faci daca te numeri printre ele

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Opreste-te inainte de a te apuca de sarcina la care te-ai angajat azi inainte sa afli toate detaliile. Sunt multe informatii eronate pe care le-ai obtinut, asa ca regandeste totul acum. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu iubi in mod pasiv. Nu te baza pe dovezile de iubire ale partenerului caci nu sunt niciodata suficiente. Incearca mai bine sa iti faci ordine in ganduri si suflet inainte de toate. Numarul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu stii ce sa faci cu banii care ti-au cazut in mana. Ai tendinta sa ii arunci pe fereastra cu lejeritate, iar asta ar fi cea mai proasta alternativa. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Este nevoie sa faci anumite sacrificii pentru linistea ta interioara. Stai departe o perioada de oamenii pe care ii iubesti pentru a nu le da senzatia ca ii sufoci. Numarul norocos al zilei: 23.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top