Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Gemenii sadesc SAMANTA DE SCANDAL! Citeste sfatul zilei de 14 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

Gemenii sadesc samanta de scandal si atrag o serie de critici. Afla care este sfatul zilei de 14 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Gasesti echipa ideala pentru proiectele tale si asta e tot ce conteaza acum. Fa-ti timp pentru prietenii tai si bucura-te de prezenta lor benefica. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu mai numara obstacolele din calea ta pentru ca nu asa vei trece de ele. Fii pe pozitii doar si sari la fiecare hop. Vei vedea ca vei ajunge la finalul destinatiei mult mai usor. Numarul norocos al zilei: 6.

CITESTE SI: HOROSCOP SEXUAL FEBRUARIE 2016. Ce zodii vor trai nopti de neuitat

CITESTE SI: HOROSCOP TIGANESC FEBRUARIE 2016. Cate zodii se bucura de bani

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ai tentatia sa bagi raca intre prieteni si asta poate dauna profund imaginii tale. Te gandesti ca e cea mai buna solutie pentru a iesi in evidenta, insa te inseli amarnic. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Simti ca esti nepregatit pentru noul tau traseu in viata. Ai senzatia ca tot ce faci este in van, desi te afli in fata unei porti minunate pe care daca o deschizi vei intalni numai bucurii. Capul sus! Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Acum simti ca e momentul ideal pentru a sari etapele. Nu te grabi, te sfatuiesc astrele! Nu e taman bine sa ignori anumite semnale sau reguli de pe drum. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Inoarcete-te la sursa care a generat problema si activeaza-ti toate abilitatile de rezolvare a acesteia. Esti capabil sa vezi dincolo de aparente! Numarul norocos al zilei: 18.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top